Ultima oră
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj

FOTE, atletism ǀ Aur şi record al competiţiei pentru ştafeta feminină a României!

Atletism Publicat pe 29 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21269400/1/cosr.jpg

Ştafeta feminină mixtă (100x200x300x400 m) a României a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în competiţia de atletism de la FOTE Maribor 2023.

Bianca Maria Tiţa, a fost primul schimb, Ştefania Balint schimbul 2, Maria Denisa Capota schimbul 3 şi Alexandra Ştefania Uţă ultimul schimb.

Vedeta incontestabilă a cursei a fost Ştefania Uţă care a alergat ultimii 400 m. Potrivit COSR, ea a preluat ştafeta de pe poziţia a 4-a, dar a venit ca o vijelie din spate şi s-a alăturat plutonului fruntaş. Înainte de ultima turnantă, era a treia şi părea că bătălia pentru aur se va da între reprezentatele Cehiei şi Italiei, aflate în frunte. Ştefania Uţă a spulberat însă toate pronosticurile. Pe ultima sută de metri cu o dezinvoltură uluitoare a trecut de italiancă, poziţia a doua, şi a levitat pe lângă cehoaică trecând linia de sosire parcă fără niciun efort.

Ştefania Uţă şi-a luat o frumoasă revanşă după finala de la 400 m garduri, unde a trebuit să se mulţumească cu argintul.

La ştafetă feminină mixtă, româncele au înregistrat timpul 02:06.13. Pe locul doi s-a clasat Italia, cu timpul 02:06.45, iar pe trei a terminat Cehia, cu timpul 02:07.16.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele