Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

FRF nu are aşteptări mari la Jocurile Olimpice. Stoichiţă: "Am adunat o echipă la scara avionului, fără pregătire. Sper ca peste trei zile să fim inteligenţi"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 25 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20314182/1/sto.jpg

Naţionala României a fost umilită de Coreea de Sud în al doilea meci de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, scor 4-0. ‘Tricolorii’ se pot califica în faza sferturilor de finală dacă înving Noua Zeelandă. Mihai Stoichiţă, director tehnic în cadrul FRF, a declarat că aşteptările românilor nu trebuie să fie mari, întrucât este o echipă naţională “încropită” şi fără experienţă.

România a jucat în inferioritate numerică din minutul 44, după eliminarea lui Ion Gheorghe. Pentru Coreea de Sud au înscris Marius Marin (27’ - autogol), Um Won-Sang (59’), Lee Kangin (84’ - penalty, 90’).

România a jucat în formula: Aioani – Ghiţă, M. Marin, Paşcanu – I. Gheorghe, Ciobanu (Florescu 76’), Dulca (T. Băluţă 77’), Boboc (R. Grigore 64’) – Sefer (V. Gheorghe 56’), G. Ganea (Sîntean 56’), Dobre.

Miercuri, 28 iulie, sunt programate ultimele meciuri din grupa B: România - Noua Zeelandă (ora României 11:30, Sapporo) şi Coreea de Sud - Honduras (ora României 11:30, Yokohama). Primele două clasate se califică în sferturile de finală.

“Trebuie să fim obiectivi. Sunt foarte supărat, dar încerc să-mi păstrez echilibrul şi să fiu un om rational. Ce spunem dacă miercuri seară câştigă România? În primul rând, în ce situaţie am fost puşi să mergem acolo. Am adunat o echipă aproape la scara avionului, fără pregătire. Din punct de vedere fizic, am amănunte… au venit jucători cu patru niveluri de pregătire diferite. Cum să faci o echipă? Trebuie să mă raportez la realitate, e o echipă încropită. Majoritatea jucătorilor n-au putut să vină. Echipele naţionale sunt rezultatul fabricilor de jucători, care sunt cluburile din România. Trebuie să fim realişti… noi criticăm, aruncăm cu vorbe grele.

Sunt jucători foarte buni în echipa noastră, dar fără experienţă. Îl iau doar pe Sefer... din Liga 2 a ajuns să joacă la Jocurile Olimpice, unde joacă Pedri. Au făcut eforturi aceşti copii, chiar dacă au pierdut astăzi. Nu pot să mă dezic de ei. Înfrângeri o să mai fie, dar o să fie şi victorii. Noi nu am crescut o bună perioadă de timp fotbalişti, nu putem să avem pretenţii acum.

Cred că primul meci, în care s-au dăruit total, i-a stors de puteri. Au venit fără pregătire fizică extraordinară fizică la această competiţie, e normal să fie şi o cădere. Sper ca peste trei zile să fim inteligenţi şi să batem Noua Zeelandă. Trebuie să se refacă fizic, nu mă aştept la cine ştie ce spectacol”, a spus Mihai Stoichiţă, la Realitatea Plus.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20314182/2/clasament-romania.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri