Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

Gabi Balint a reacţionat după ce procesul pentru marca "Steaua" a fost câştigat de CSA: "Aici s-a ajuns din cauza incompetenţei"

Echipe Publicat pe 7 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38226/21516781/1/vlcsnap-2019-09-21-14h39m40s43.png

Sentinţa într-un nou proces dintre CSA Steaua şi FCSB a fost prununţată miercuri, după ce pe 21 februarie a fost amânată. 

Procesul pentru Marca Steaua a fost câştigat de echipa din Ghencea, care evoluează în Liga 2. Echipa lui Gigi Becali are un termen de 30 de zile pentru a iniţia apelul, dacă va dori acest lucru. 

Gabi Balint: "Vi se pare normal să încerce cineva să ia identitatea clubului?"

Cunoscut ca fiind suţinătorul Clubului Sportiv al Armatei în războiul cu FCSB, Gabi Balint a vorbit despre situaţia cu marca Steaua şi este de părere că principalii vinovaţi sunt cei care au luat parte la preluarea clubului în 2003.

Totodată, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria clubului din Ghencea îi condamnă pe cei de la FCSB pentru că au încercat să anuleze mărcile deţinute de Steaua.

"Vi se pare normal să încerce cineva să ia marca clubului, identitatea clubului? Clubul a transformat o dată, în 1998, societatea. Nu a fost un om care să se ocupe, ei, (n.r. reprezentanţii MApN) când au fost să semneze, s-au dat la o parte.

I-au lăsat să facă ce vor. Ce au făcut în sala aia numai ei ştiu. Şi acum încearcă să facă dreptate, e Talpan. (n.r. Gigi Becali) L-a împrumutat cu bani (n.r. clubul), s-a scris că în momentul în care va trece clubul (n.r. la o societate pe acţiuni), i se vor oferi acţiuni.

Dar nu s-a mai făcut nimic, au zis <<e al nostru!>>. Suporterii sunt cei mai nevinovaţi, nu au nicio vină, trebuie lăsaţi să fie aproape de echipă. Problema a fost... eu sunt de acord că ambele părţi sunt de vină, pentru că nu au ştiut să se facă nişte lucruri clare.

Aici s-a ajuns din cauza incompetenţei unora, şi de o parte, şi de cealaltă. Suporterii ţin cu aceeaşi echipă, au aceleaşi culori în suflet, dar se ceartă. (n.r. Ţii cu CSA Steaua?) Da. S-a reînfiinţat în 2017, dar e la al treilea sezon în Liga 2", a declarat Gabi Balint, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Echipe

Ultimele articole Toate articolele