Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Giedrius Arlauskis, deturnat de Universitatea Craiova de la FC Voluntari? Condiţia realizării mutării

CS Universitatea Craiova Publicat de Emanoil Ursache pe 7 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20541234/1/arla.jpg

Marian Copilu pregăteşte primul mare transfer la Universitatea Craiova, deşi numirea sa oficială în funcţia de preşedinte al oltenilor nu a avut loc încă.

Giedrius Arlauskis, portarul campion al României de patru ori cu CFR Cluj şi de câte o dată cu FCSB şi Unirea Urziceni, este foarte aproape să semneze cu Universitatea Craiova, potrivit Fanatik.

Revenirea lituanianului în vârstă de 34 de ani în Casa Liga 1, liber de contract după despărţirea de campioana CFR Cluj, ar urma să aibă loc după ce Copilu va fi prezentat oficial la Craiova, adică în următoarele zile.

Arlauskis se antrenează în prezent, în Antalya, alături de revelaţia FC Voluntari. Portarul ar schimba astfel doar resortul, trecând de la trupa pregătită de Liviu Ciobotariu, la cea a lui Laurenţiu Reghecampf.

Însuşi motivul despărţirii de CFR Cluj al lui Arlauskis, din septembrie anul trecut, a fost legat de plecarea lui Marius Copilu din tabăra ”feroviarilor”, după cum recunoştea chiar lituanianul:

“Am plecat de la echipă din cauza situaţiei preşedintelui Marian Copilu. Suntem prieteni buni, el m-a convins să revin în România. Eu îmi ţin cuvântul.

Când am văzut că el nu mai e în club, am spus că nici eu nu vreau să mai rămân. Acum negociem rezilierea contractului. Credeam că îmi voi încheia cariera în România.”.

173 de meciuri a bifat Giedrius Arlauskis în Casa Liga 1 pentru CFR Cluj, Unirea Urziceni şi FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri