Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Gigi Becali a încercat să aducă un jucător ajuns la CFR Cluj: "A primit un telefon de la FCSB!"

Superliga Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20256227/1/cfr-bun.jpg


Gabriel Debeljuh (24 de ani) a refuzat oferta pe care Gigi Becali (63 de ani) i-a făcut-o pentru a ajunge la FCSB. Dezvăluirea vine de la Ante Vukusic (29 de ani), conaţionalul actualului atacant de la CFR Cluj.
 
Vara trecută, CFR şi FCSB s-au luptat pentru semnătura lui Debeljuh, vârf care impresionase în perioada petrecută la Hermannstadt, dar, până la urmă, echipa antrenată la acea vreme de Dan Petrescu a avut câştig de cauză. Clujenii au plătit 250.000 de euro către formaţia din Sibiu, iar argumentul principal a fost dorinţa lui Debeljuh de a nu lucra cu un patron precum Gigi Becali, mai ales că ex-iugoslavul ştia care sunt condiţiile în care se munceşte la FCSB:
 
"Am vorbit cu Debeljuh, un atacant croat care joacă la CFR Cluj. Mi-a spus că a primit un telefon de la Steaua (n.red - FCSB), dar nu a mers acolo pentru că ştie ce se întâmplă. Înaintea mea, doi atacanţi au jucat la Steaua (n.red - FCSB), au marcat, dar nu au primit prea mult timp. Dacă aş fi ştiut despre asta, aş fi renunţat imediat la transfer" , a dezvăluit Ante Vukusic pentru dalmatinskiportal.hr, citat de Telekom Sport.
 
Iar alegerea lui Debeljuh a fost una cât se poate de bună, croatul marcând de 11 ori în cele 43 de ocazii în care a jucat pentru CFR Cluj în stagiunea 2020/2021.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele