Ultima oră
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"
S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani

Gigi Becali, conflict cu Cristian Tudor Popescu într-un restaurant: ”A vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap. Mi-a spus că mă omoară. Mă mai suna să mă avertizeze!”

Fotbal Romania Publicat pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21526215/1/befunky-collage-5.jpg

Gigi Becali este unul dintre cei mai activi patroni din Superligă. Omul de afaceri se implică în alcătuirea echipei şi chiar face schimbări la clubul pe care îl patronează. 

Mai mult decât atât, Becali nu se fereşte să îi distrugă jucătorii în direct la TV şi face un adevărat show în prezenţa jurnaliştilor. 

Omul de afaceri nu ezită să spună ce gândeşte şi uneori le trimite semnale clare de atenţionare fotbaliştilor care nu s-au ridicat la aşteptările sale. Mulţi dintre ei ajung să nu mai joace şi, în final, pleacă, chiar dacă Becali pierde financiar, cum a fost şi în cazul lui Andrea Compagno. 

De asemenea, Gigi Becali a fost unul dintre personajele foarte active în spaţiul public. În anii când de abia ce intrase în fotbal, făcea show pe la televiziuni, iar cu el există mai multe episoade memorabile. 

Omul de afaceri a dorit să intre în politică, dar în acest moment, nu mai activează în acest domeniu. Recent, au trecut mai mult de 20 de ani de la un episod care s-a petrecut între gazetarul CTP şi Gigi Becali. 

Totul a avut loc în 2001, într-un restaurant din Bucureşti, unde Gigi Becali şi Cristian Tudor Popescu s-au întâlnit întâmplător. Becali a dorit să îl lovească cu o scrumieră, iar conflictul dintre cei doi a fost destul de mediatizat la vremea respectivă. La mulţi ani distanţă, CTP a dezvăluit de la ce a plecat conflictul dintre el şi Gigi Becali. 

”Îmi amintesc episodul în care a vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap, în public. Prin 2001 a fost scandalul cu scrumiera, cu ameninţări cu moartea şi aşa mai departe.

Ce-a fost, s-a dus… Nu mai contează. Acum nu mai avem niciun fel de relaţie. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat nu iert, dar uit.

Nu pot să ţin minte atâtea lucruri urâte, rele, pentru că mi se strică mintea”, a povestit Cristian Tudor Popescu, la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” la GSP.ro, în 2021, potrivit Fanatik. 

De ce era deranjat Gigi Becali de CTP

”Gigi Becali mă mai suna acum 15-20 de ani, acum nu avem niciun raport. Nu ştiu care este legătura cu fotbalul a domnului Becali.

Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sfiinţii Părinţi, de Biserică. „Nu e bine, o să te blesteme preoţii şi blestemul preoţesc nu se şterge”.

Bine, OK! A vrut să-mi dăruiască nişte cărţi, Vieţile Sfinţilor, în trei volume. Am refuzat amabil, politicos”, a mai povestit jurnalistul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele