Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

"Gigi Becali nu a urmărit meciul de la Hunedoara". MM Stoica a explicat de ce a jucat Cristea în locul lui Miron contra Academicii Clinceni

Superliga Publicat pe 26 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20407910/1/ms.jpg


Mihai Stoica a pus titularizarea lui Iulian Cristea în locul lui George Miron în meciul FCSB - Academica Clinceni 3-1 pe seama încărcăturii fizice a celui de-al doilea, nu pe dorinţa lui Edward Iordănescu de a-i transmite un mesaj lui Gigi Becali.
 
Cristea a ajuns din nou pe lista neagră a finanţatorului de la FCSB după meciul cu CS Hunedoara (5-3, în 16-imile Cupei României), iar titularizarea sa contra Academicii Clinceni a fost interpretată drept un mod prin care Edward Iordănescu şi-a întărit poziţia de om care ia deciziile tehnico-tactice la FCSB. Duminică, însă, Mihai Stoica a negat varianta şi a transmis că Gigi Becali nici măcar nu a urmărit partida de la Hunedoara:
 
"Gigi Becali NU A URMĂRIT meciul de la Hunedoara. Miron nu a jucat ieri pentru că bifase 120 minute cu 3 zile mai devreme şi se simţea ÎNCĂRCAT.
 
Cam cum ar trebui să fie conştiinţa celor care inventează asemenea conflicte. Asta doar în cazul în care ar deţine aşa ceva", a scris managerul general de la FCSB, pe Facebook.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele