Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

Gloria Buzău este şi ea în pericol de a se retrage din Liga 2. Motivul nu este de ordin financiar

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19883573/1/gloria.jpg

Gloria Buzău este în pericol de a nu continua în Liga 2. Echipa pregătită de Ilie Stan este finanţată din bugetul local, lucru care nu îi permite să promoveze în Casa Liga 1, conform regulamentului competiţiei.

Acesta este şi motivul pentru care autorităţile nu ar mai dori să investească la echipă, iar dacă nu se găseşte un investitor privat, lucrurile s-ar putea terminat cu o retragere.

”Dacă nu se schimbă regulamentul şi nu suntem lăsaţi să promovăm e posibil să renunţăm la echipa de Liga a 2-a. Există şi posibilitatea de a înfiinţa şi continua cu o academie de juniori, dar fără componenta numită sport de performanţă”, a spus Constantin Toma, primarul Municipiului Buzău, la Campus Tv, citat de Buzoienii.

Au rămas fără o colegă de serie

Turris Turnu-Măgurele se retrage din Liga 2 din cauza problemelor financiare, după ce sezonul trecut a pierdut promovarea în primul eşalon la ultima fază a partidei cu Rapid.

Formaţia olteană s-a fondat în anul 1965, iar în ultimele sezoane a fost susţinută puternic financiar, fiind construit un stadion cu toate facilităţile, dar treptat lucrurile s-au stricat, iar jucătorii nu au mai fost plătiţi şi au decis să părăsească echipa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele