Ultima oră
 Dinamo are un nou antrenor. Suporterii au comandat demiterea lui Mihalcea. Comunicatul DDB Dinamo are un nou antrenor. Suporterii au comandat demiterea lui Mihalcea. Comunicatul DDB
ACUM pe Look Plus:  CFR - Gaz Metan 2-0. VIDEO | Deac şi Djokovic fac meciul uşor pentru Petrescu. Boli a văzut direct cartonaşul roşu ACUM pe Look Plus: CFR - Gaz Metan 2-0. VIDEO | Deac şi Djokovic fac meciul uşor pentru Petrescu. Boli a văzut direct cartonaşul roşu
MM Stoica, noi ironii: "Era liber cel mai mare barosan". Ce l-a deranjat MM Stoica, noi ironii: "Era liber cel mai mare barosan". Ce l-a deranjat
NEWS ALERT: Dinamo schimbă antrenorul: "Accept să fiu plătit după ce salvez echipa". Fanii din Programul DDB au dat OK-ul pentru înlocuirea lui Mihalcea NEWS ALERT: Dinamo schimbă antrenorul: "Accept să fiu plătit după ce salvez echipa". Fanii din Programul DDB au dat OK-ul pentru înlocuirea lui Mihalcea
Unul dintre liderii CFR-ului, trimis în tribună. Lecţie dură de la Petrescu: fotbalistul important căruia "i-am dat o pauză" Unul dintre liderii CFR-ului, trimis în tribună. Lecţie dură de la Petrescu: fotbalistul important căruia "i-am dat o pauză"
Nebunie în derby-ul românilor din Turcia! Gol Maxim, două eliminări şi un meci decis în minutul 90+2

Nebunie în derby-ul românilor din Turcia! Gol Maxim, două eliminări şi un meci decis în minutul 90+2

Hamilton se alătură şi el campaniei anti discriminare a oamenilor de culoare. Mesajul subtil adresat piloţilor albi

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19378388/1/ham.jpg

Septuplul campion mondial al Formulei 1, Lewis Hamilton a ieşit cu o poziţie dură faţă de protestele care au loc în aceste zile în SUA, faţă de uciderea unui cetăţean de culoare de către poliţie, într-un mod brutal.

Britanicul care este primul pilot de culoare din istoria Formulei 1 a ieşi cu o declaraţie dură şi faţă de colegii săi din competiţie, care în mare parte sunt albi, pentru lipsa de atitudine faţă de această problemă socială, care a explidat în ultimele zile în toată lumea.

”Sunt unul dintre singurii oameni de culoare acolo şi încă rămân singur. Mă gândeam că până acum aţi văzut de ce se întâmplă acest lucru şi spuneţi ceva despre asta, dar voi nu puteţi sta alături de noi. Ştiu cine sunteţi... şi vă văd", a scris pilotul Mercedes, singurul de culoare din F1, pe contul său de Instagram.

El a revenit cu o altă postare în care a spus: "Nu sunt de acord cu jafurile şi cu incendierea clădirilor, ci cu cei care protestează paşnic. Nu poate exista pace până când aşa-numiţii noştri lideri nu vor face schimbări, nu numai în America, dar şi în Marea Britanie, în Spania, în Italia, peste tot. Modul în care sunt tratate minorităţile trebuie să se schimbe şi modul în care îi educaţi pe cei din ţara voastră despre egalitate, rasism, ură de clasă, faptul că suntem toţi la fel. Nu suntem născuţi cu rasism şi ură în inimile noastre, ci sunt lucruri învăţate de la cei pe care îi admirăm".

Pe lângă pilot şi fostul baschetbalist Michael Jordan s-a alăturat campaniei, alături de alte nume mari ale sportului, precum Serena Williams, Coco Gauf, Jaylen Brown, la care să adaugă foarte mulţi oameni implicaţi din NHL şi NBA.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele