Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr, luni, de la 15:00, în direct pe Prima Sport 1. Duel tare în Liga 2 VIDEO | Corvinul - Şelimbăr, luni, de la 15:00, în direct pe Prima Sport 1. Duel tare în Liga 2
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci crucial pentru moldoveni VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci crucial pentru moldoveni
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Giuleştenii, în căutarea primei victorii din play-off VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Giuleştenii, în căutarea primei victorii din play-off
Laszlo Dioszegi, decizie fără precedent! "Dau primă triplă" | VIDEO EXCLUSIV Laszlo Dioszegi, decizie fără precedent! "Dau primă triplă" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”

”I-am făcut o ofertă. Nu doreşte să prelungească”. CFR Cluj se desparte de un jucător cheie | EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 29 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21540813/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-3-02-2024.jpg

Aventura lui Cristi Manea (26 de ani) la CFR Cluj se pare că se termină. Preşedintele fostei campioanei, Cristi Balaj, a anunţat la Fotbal Show că jucătorului i s-a făcut o ofertă de prelungire contractuală, pe care însă nu a dorit să o accepte.

”I-am făcut o ofertă. Nu doreşte să prelungească. Dragoste cu forţa nu se poate!” a anunţat oficialul ardelenilor, pentru Prima Sport.

Ar putea ajunge la un club mare

Fundaşul ar putea ajunge la campioana Turciei, care se va despărţi de mulţi jucători în vară, printre care şi Serge Aurier, anunţă presa internaţională. Ivorianul fiind prima opţiune pentru flancul drept al defensivei.

Antrenorul ardelenilor, Adrian Mutu, a declarat la început de an, în cadrul unei conferinţe de presă că nu s-a împotrivi ca fotbalistul său să semneze cu gruparea turcă.

"Dacă vine oportunitate de transfer pentru Cristi Manea nu aş spune nu, pentru că este şi o oportunitate pentru el să joace la o echipă ca Galatasaray.

Dar deocamdată nu au venit astfel de oferte. El trebuie să fie concentrat pe jocul nostru. Cred că poate ajunge la un nivel şi mai bun şi cred că poate fi o soluţie şi pentru echipa naţională"
, a punctat antrenorul celor de la CFR.

Fundaşul român este cotat la 3,2 milioane de euro pe Transfermarkt, iar dacă nu va prelungi cu actuala echipă, orice club îl poate lua gratis în vară.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele