Ultima oră
Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas” Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas”
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”
Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste

Ianis Hagi, despre ”greutatea” numelui său: ”O presiune pe care am avut-o mereu!”

Stranieri Publicat de Emanoil Ursache pe 27 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21361782/1/profimedia-0815184735.jpg

Ianis Hagi, decarul formaţiei Deportivo Alaves din La Liga, a vorbit despre presiunea pe care o aduce statutul de fiu al ”Regelui” fotbalului românesc, Gheorghe Hagi.

Ianis a mărturisit că se confruntă cu această presiune de mic copil, însă îi place acest stil de viaţă, deoarece îi oferă motivaţia necesară pentru a progresa în fiecare zi.

Ianis Hagi rămâne optimist  

”Este o presiune pe care am avut-o mereu, deşi de mic îmi place să fiu fiul unui mare jucător pentru că îmi creează motivaţie în fiecare zi.

Jucând pentru Alaves, ai o responsabilitate faţă de oameni, deoarece tot oraşul este în spatele tău şi te încurajează mereu pe stadion”, a declarat Ianis Hagi, conform estadiodeportivo.com.

6 meciuri a adunat Ianis Hagi pentru Deportivo Alaves în La Liga, fără să reuşească să înscrie un gol sau să furnizeze o pasă decisivă. Hagi junior este legitimat la Alaves sub formă de împrumut de la Rangers.

Deportivo Alaves ocupă locul 15 în La Liga după 10 etape, cu 9 puncte câştigate şi un golaveraj de 8 goluri marcate şi 14 primite.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele