Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Ianis Hagi e rezervă pentru Rangers în meciul cu Malmo, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 3 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20337393/3/profimedia-0624522430.jpg

Ianis Hagi este doar rezervă pentru Glasgow Rangers în meciul din Suedia cu Malmo, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Mijlocaşul român nu este recuperat complet după o accidentare la gleznă suferită în meciul de campionat cu Livingston.

Pe 31 iulie, Ianis Hagi a deschis scorul pentru Glasgow Rangers în meciul de pe teren propriu cu Livingston, câştigat cu 3-0, în prima etapă a campionatului Scoţiei. Din păcate, mijlocaşul s-a accidentat la gleznă şi a fost înlocuit în minutul 32.

Antrenorul campioanei Scoţiei, Steven Gerrard, miza pe o recuperare rapidă a românului, considerat un jucător de bază pentru echipă, dar nu a vrut să rişte agravarea problemei la gleznă.

Meciul Malmo – Rangers începe la ora 20:00. Returul este programat pe 10 august, în Scoţia. Rangers este favorită la calificare, chiar dacă Malmo este în plin campionat, fiind pe locul 2 în clasament după 13 etape.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20337393/4/rangers.jpg

Iată ce a declarat antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard, înaintea meciului cu Malmo:

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt