Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

"Iese din discuţie schimbarea antrenorului". Conducerea lui Dinamo, vot de încredere pentru Mircea Rednic

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 27 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20483411/1/mr2.jpg


Postul lui Mircea Rednic nu e în pericol în acest moment. Asta susţine Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, care recunoaşte, însă, că el şi Iuliu Mureşan nu sunt mulţumiţi de rezultatele obţinute în ultima perioadă de echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.
 
Cu Uhrin, apoi Grozavu înaintaţi drept posibili locuitori ai lui Rednic, Zăvăleanu a simţit nevoia să-i acorde un vot de încredere "Puriului":
 
"Iese din discuţie schimbarea antrenorului. Cât e Rednic antrenorul nostru, nu o să îl lucrăm pe la spate. Nici eu şi sunt sigur că nici domnul Mureşan. Dacă am ceva de zis, o să îi spun în faţă dacă va fi cazul. 
 
Şi avem îngrijorări legate de modul în care funcţionează lucrurile din punct de vedere sportiv, dar nu a spus nimeni nimic despre vreo înlocuire", a declarat administratorul judiciar al lui Dinamo, pentru Fanatik.ro.
 
În acest context, cei doi administratori ai lui Dinamo vor merge în continuare pe mâna lui Mircea Rednic pentru ultimele meciuri din 2021, urmând ca, în funcţie de rezultatele obţinute, să ia în pauza de iarnă o decizie majoră privind viitorul băncii tehnice.
 
"Chiar eram îngrijorat că nu a apărut nimic, întotdeauna înaintea meciurilor noastre apare un articol din ăsta "drăguţ". Mie nu mi-a lansat nimeni vreun ultimatum. Cu mine nu a vorbit nimeni. Dacă-l aduc pe Uhrin, eu mă dau la o parte. Eu am venit să ajut Dinamo, nu am refuzat Dinamo. Uhrin a refuzat, de ce a făcut-o? Să vină Uhrin, nu am nimic împotrivă! Pe mine mă interesează ca Dinamo să rămână în prima divizie. Nu ştiu care DDB, nu vreau să fac disensiuni între suporteri, eu ştiu foarte bine ce au de făcut. Nu ştiu dacă e adevărat...Le-am spus că mă retrag pentru binele lui Dinamo, dar nu e cazul!", a spus Rednic, vineri seară, înaintea meciului cu FC U Craiova 
 
Academica Clinceni (deplasare), Chindia (acasă),  Mioveni (deplasare) şi cu Farul (acasă) sunt adversarii lui Rednic în finalul lui 2021.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri