Ultima oră
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”

"Iese din discuţie schimbarea antrenorului". Conducerea lui Dinamo, vot de încredere pentru Mircea Rednic

Superliga Publicat pe 27 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20483411/1/mr2.jpg


Postul lui Mircea Rednic nu e în pericol în acest moment. Asta susţine Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, care recunoaşte, însă, că el şi Iuliu Mureşan nu sunt mulţumiţi de rezultatele obţinute în ultima perioadă de echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.
 
Cu Uhrin, apoi Grozavu înaintaţi drept posibili locuitori ai lui Rednic, Zăvăleanu a simţit nevoia să-i acorde un vot de încredere "Puriului":
 
"Iese din discuţie schimbarea antrenorului. Cât e Rednic antrenorul nostru, nu o să îl lucrăm pe la spate. Nici eu şi sunt sigur că nici domnul Mureşan. Dacă am ceva de zis, o să îi spun în faţă dacă va fi cazul. 
 
Şi avem îngrijorări legate de modul în care funcţionează lucrurile din punct de vedere sportiv, dar nu a spus nimeni nimic despre vreo înlocuire", a declarat administratorul judiciar al lui Dinamo, pentru Fanatik.ro.
 
În acest context, cei doi administratori ai lui Dinamo vor merge în continuare pe mâna lui Mircea Rednic pentru ultimele meciuri din 2021, urmând ca, în funcţie de rezultatele obţinute, să ia în pauza de iarnă o decizie majoră privind viitorul băncii tehnice.
 
"Chiar eram îngrijorat că nu a apărut nimic, întotdeauna înaintea meciurilor noastre apare un articol din ăsta "drăguţ". Mie nu mi-a lansat nimeni vreun ultimatum. Cu mine nu a vorbit nimeni. Dacă-l aduc pe Uhrin, eu mă dau la o parte. Eu am venit să ajut Dinamo, nu am refuzat Dinamo. Uhrin a refuzat, de ce a făcut-o? Să vină Uhrin, nu am nimic împotrivă! Pe mine mă interesează ca Dinamo să rămână în prima divizie. Nu ştiu care DDB, nu vreau să fac disensiuni între suporteri, eu ştiu foarte bine ce au de făcut. Nu ştiu dacă e adevărat...Le-am spus că mă retrag pentru binele lui Dinamo, dar nu e cazul!", a spus Rednic, vineri seară, înaintea meciului cu FC U Craiova 
 
Academica Clinceni (deplasare), Chindia (acasă),  Mioveni (deplasare) şi cu Farul (acasă) sunt adversarii lui Rednic în finalul lui 2021.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele