Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Iftime, o nouă declaraţie tare după FC Botoşani - U Craiova: ”Sunt frate de cruce cu el. Oricând poată să mă pună în palton de lemn”

FC Botoșani Publicat pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19625080/1/iftime.jpg

Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, a vorbit la finalul meciului terminat la egalitate de echipa sa cu U Craiova, despre impresia lăsată de cele 90 de minute. Omul de afaceri a fost mulţumit de rezultat, dar a avut curaj să pluseze în ceea ce priveşte rezultatul final şi a punctat că moldovenii puteau chiar să câştige.

Iftime, la fel cum procedează câţiva patroni din Casa Liga 1, a vorbit şi despre fotbalişti, în cazul de faţă portarul Pap, care a făcut unele greşeli de pe urma cărora Botoşaniul putea să primească gol. A glumit pe seama fazelor respective.

Marius a fost acolo, era supărat, e vulcanic. A fost un meci bun, s-a jucat frumos, Craiova n-a putut să ne bată şi n-a avut nicio ocazie de gol. Cu Pap sunt obişnuit, sunt frate de cruce cu el, adică el oricând poată să mă pună în palton de lemn, mă omoară pur şi simplu. Şi-a făcut treaba, a greşit o dată, ăsta e jocul. Când vrei să joci cu pase de la portar cum vrea Marius Croitoru, e greu. Mai apar şi greşeli, a greşit o dată, asta e.

După joc, chiar puteam să câştigăm. Am avut două ocazii mai bune decât ei. Având în vedere că am jucat cu Askovski, Chalkiadakis în atac şi încă două piese moarte, e un punct bun. S-au văzut doi, trei jucători excepţionali, Ongenda cu Denis, cu Florescu, Chindriş care sunt fotbalişti. Bine că suntem aici, că n-am luat bătaie, noi nu cu Craiova trebuia să facem puncte, ci cu UTA şi cu Chindia.

Arbitrajul a fost excepţional, cu un asemnea arbitru facem economie, nu ne mai trebuie VAR, un arbitru perfect. A lăsat jocul să curgă. Interesant e că jucătorii se opreau, neştiind că un arbitru care are minte lasă jocul să curgă”, a spus patronul de la FC Botoşani.

Universitatea Craiova a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 11-a din Casa Liga 1. Partida ar fi trebuit să fie arbitrată de Istvan Kovacs, însă acesta a aflat cu zece minute înainte de start că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Astfel, partida a fost arbitrată de Bogdan Dumitrache, iniţial arbitru de rezervă. Arbitri asistenţi au fost Vasile Marinescu şi Alexandru iar Laszlo Sajtos a fost observator.

FC Botoşani: Pap – Patache, Chindriş, Haruţ, Ţigănaşu – Rodriguez, Florescu – Ongenda (Babunski ’81), Keyta (Askovski ’24), Tîrcoveanu (Braun ’76) – Fazos. Antrenor: Marius Croitoru

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Bălaşa, Vătăjelu – Nistor, Bic, Căpăţînă (Cicâldău ’76) – Ofosu (Constantin ’84), Mamut, Cîmpanu (Bărbuţ ’46). Antrenor: Corneliu Papură

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele