Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League
OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului” OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului”

Îl pierde FCSB pe Ngezana? Sud-africanul e dorit în străinătate. ”Unul dintre marile cluburi de acolo cântăreşte opţiunea”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21562066/1/ngezana.jpg

Siyabonga Ngezana a reuşit să se impună în angrenajul celor de la FCSB. Pentru fotbalistul african vara ar putea veni la pachet cu un transfer.

Se pare că Ngezana e monitorizat de scouterii unui club important din Turcia, care ia în calcul să îl aducă în viitorul sezon.

"Cele mai recente întrebări (n.r.- despre Ngezana) au venit din Turcia, unul dintre marile cluburi de acolo cântăreşte opţiunea de a-l transfera în sezonul următor. Au fost întrebări despre condiţiile sale personale, dar şi despre ceea ce solicită clubul", relatează publicaţia SNL24.

Înainte să vină în Superliga, Siyabonga Ngezana a jucat doar pentru Kaizer Chiefs în cariera sa, pentru care a strâns 123 de meciuri oficiale, 6 goluri şi o pasă de gol. El mai are o selecţie în naţionala U20 a Africii de Sud.

  • Ngezana a bifat 28 de partide în acest sezon, reuşind un gol şi o pasă decisivă.
  • Transferul fundaşului a costat 600.000 de euro, fiind adus de la Kaizer Chiefs.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele