Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

Ilie Stan voia mai mult de la meciul cu Rapid. ”Trebuia să câştigăm acest joc!”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20012471/1/stan.jpg

Primul meci al etapei XVII din Liga 2 a adus o ”remiză albă”. Gloria Buzău şi Rapid au încheiat fără gol, o partidă care a fost bogată în ocazii în prima repriză, dar lipsită de sclipire în actul secund.

La finalul partidei, tehnicianul buzoienilor, Ilie Stan a declarat că echipa sa merita să câştige acest joc, după ce au reuşit să îşi creeze mai multe ocazii pe toată durata partidei, contra unei echipe a celor de la Rapid care a fost lipsită de strălucire.

”Trebuia să câştigăm acest joc. Dar nu avem ce să facem. Eu cel puţin vreau să îmi felicit jucătorii pentru determinarea de care au dat dovadă. Dar ştiţi cum este, noi îi pregătim până la 30 de metri, de acolo trebuie să vină luciditatea şi inteligenţa lor. Avem o grămadă de probleme. Noi încercăm să ne facem treaba aşa cum trebuie, jucătorii îşi fac treaba şi ei.

Noi încercăm să ducem acest campionat până la sfârşit, după aceea cred că o să fie o altă strategie la nivel de club. Joci cu Rapidul şi nu stai în cantonament... pentru ce mai faci cantonamente, pentru ce te pregăteşti? Nu se pune problema desfinţării. Se încearcă să se găsească cineva care să vină, ca din vară să ia acel drept de promovare şi să putem să ne batem la promovare. Pe mine mă ţine aici faptul că sunt buzoian şi vreau să fac ceva pentru Buzău. Şi am să fac. Nu îmi este uşor, dar dacă cei care ne conduc mă susţin şi sunt alături de mine, o să fac treabă.” a spus tehnicianul celor de la Gloria.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele