Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Ioan Niculae poate ieşit din închisoare, după doar trei luni. Cererea de eliberare condiţionată a fost acceptată

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20181325/1/ioan-niculae.png
 
Patronul celor de la Astra Giurgiu, Ioan Niculae poate părăsi arestul, după ce Judecătoria Medgidia a acceptat eliberarea condiţionată. În primă fază, Comisia Specială a Penitenciarului Rahova a eliberat eliberarea condiţionată a omului de afaceri, care ar putea fi liber după doar trei luni de arest.
 
Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs de procurori.
 
Context:
 
În primă fază, cel mai bogat patron din Casa Liga 1 a primit o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, dar procurorii DNA au făcut recurs şi au cerut pedeapsa maximă. Iar judecătorii au dispus condmnarea la cinci ani de închisoare, anunţă Realitatea Plus.
 
Pe lângă pedeapsa principală, Niculae a primit şi interdicţiile de a fi acţionar, asociat şi administrator al unor societăţi comerciale pentru următorii trei ani, după executarea pedepsei.
 
Acuzat de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani, Niculae a primit trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, într-o sentinţă dată de Tribunalul Bucureşti, dar decizia nu a fost, la acea vreme, una cu caracter definitiv. Procurorii suţin că, între august 2008 şi martie 2019, societăţile Interagro SA şi Libarom Agril SRL au încheiat şi derulat un contract fictiv, al cărui obiect era prestarea unor servicii din domeniul publicitar.
mail-share icon Email
viewscnt