IORDĂNESCU ÎI DĂ BĂTĂI DE CAP LUI BECALI. ÎN CE CONDIŢII AR PLECA DE LA MEDIAŞ ŞI CE ANTRENOR MAI E URMĂRIT DE FCSB - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți

IORDĂNESCU ÎI DĂ BĂTĂI DE CAP LUI BECALI. ÎN CE CONDIŢII AR PLECA DE LA MEDIAŞ ŞI CE ANTRENOR MAI E URMĂRIT DE FCSB

Edi Iordănescu îi dă bătăi de cap lui Becali. Favoritul patronului de la FCSB, pentru preluarea postului de antrenor, nu vrea să plece de la Mediaş în orice condiţii.

”Nu am negociat cu absolut nimeni. Sunt în prezent managerul lui Gaz Metan Mediaş. Mai am 4 etape foarte importante de campionat şi încă un an de contract. Îmi doresc continuitate, însă e adevărat că doar în anumite condiţii, pentru a produce performanţă. Pentru mine, clubul Gaz Metan are prioritate. În momentul când voi pleca de la Mediaş, dacă se va întâmpla, voi lua în calcul doar o ofertă în care autoritatea mea tehnico-tactică va fi totală. Dacă voi avea un mediu propice succesului, susţinere necondiţionată, implicare în selecţie, protecţia muncii mele şi controlul vestiarului. Acesta este stilul meu, il cunoaşteţi deja cu toţii. Sunt principiile şi valorile omului şi antrenorului Edi Iordănescu!”, a scris Edi Iordănescu pe contul personal de facebook.

Pe lista celor care îl pot înlocui pe Teja a apărut şi numele lui Cristiano Bergodi. Italianul a plecat cu scandal de la echipa lui Becali în 2009. Bergodi l-a dat atunci afară pe finanţator din vestiar. Această mutare pare, însă, greu de realizat.

„În acest moment, eu mă gândesc să mă salvez cu Voluntari (de la retrogradare – n. red.). Sunt mulţumit de ceea ce am făcut împreună cu băieţii, cu staff-ul meu, şi atunci mă gândesc numai la Voluntari, pentru că e respectul meu pentru conducători, pentru cine m-a adus aici”, a declarat antrenorul lui FC Voluntari, după 2-1 cu Concordia Chiajna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine