Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Istvan Fulop vrea Cupa României la Sfântu-Gheorghe. ”Aşteptăm cu nerăbdare finala!”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 9 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19416658/2/fuloooo.jpg

Sepsi Sfântu-Gheorghe a câştigat de o manieră categorică partida cu Poli Iaşi, din returul semifinalelor Cupei României, scor 3-0. Mircea Rednic a conştientizat handicapul din tur şi a trimis în această seară mai multe rezerve şi tineri jucători.

Istvan Fulop, marcatorul primului gol s-a declarat extrem de încântat şi este de părere că Sepsi poate câştiga primul trofeu major de la fondare.

"Am intrat motivaţi. La fotbal se poate întâmpla orice, dar am fost motivaţi pe meciul ăsta, dar am zis să jucăm tot ofensiv. Am venit să ne facem jocul nostru.

Aşteptăm cu nerăbdare finala, este al treilea an al lui Sepsi în prima ligă. O să dăm totul pe teren, o să fim motivaţi, o să avem în spatele nostru nişte oameni care ne sprijină şi o să facem tot posibilul să câştigăm Cupa. Se lucrează la asta. Suntem bine, suntem cu banii la zi", a declarat Istvan Fulop, la finalul meciului.

Totuşi, fotbalitul a explicat că sunt şi mici probleme: "Este tensiune pentru că am greşit două meciuri la rând şi e normal. A fost o altercaţie la masă cu telefonul, a scos Lorand (n.r. fratele său). telefonul, nu a fost nimic ieşit din comun. Suntem fotbalişti profesionişti, ne aşteaptă un meci capital cu Chindia".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele