Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start! VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start!
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani

Jadon Sancho ar putea reveni la Borussia Dortmund sub formă de împrumut

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/21448923/1/sancho-united.jpg

Jadon Sancho, exclus din lotul echipei Manchester United, s-ar putea întoarce la Borussia Dortmund sub formă de împrumut în această lună, relatează BBC.

Sancho a refuzat să îşi ceară scuze antrenorului Erik ten Hag pentru o postare pe reţelele de socializare, după ce managerul a spus că absenţa sa la meciul din septembrie de la Arsenal a fost legată de performanţa sa la antrenament.

Extrema engleză, în vârstă de 23 de ani, a respins această afirmaţie şi a spus că a fost transformat într-un ţap ispăşitor.

De atunci, el se antrenează departe de prima echipă.

United l-a cumpărat pe Sancho de la Dortmund pentru 73 de milioane de lire sterline în iulie 2021.

Clubul Bundesliga este dispus să-i ofere lui Sancho posibilitatea unei reveniri în perioada de transfer din ianuarie.

Orice acord ar putea necesita ca United să plătească o parte semnificativă din salariul lui Sancho, având în vedere creşterea semnificativă pe care a primit-o atunci când a semnat pentru Diavolii Roşii.

mail-share icon Email
viewscnt