Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Jerome Boateng, condamnat pentru violenţă domestică. Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească

Ligue 1 Publicat pe 10 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20389674/1/boa.jpg


Jerome Boateng, fost component al echipei Bayern Munchen, în prezent legitimat la Olympique Lyon, a fost găsit vinovat de vătămări corporale, victima fiind fosta sa parteneră, cu care are doi copii, relatează AFP.
 
Un tribunal din Munchen l-a condamnat pe Boateng la plata unei amenzi de 1,8 milioane de euro.
 
Fotbalistul risca o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare.
 
Faptele pentru care a fost judecat Boateng datează din iulie 2018. În momentul incidentului cei doi erau în vacanţă în Caraibe. Femeia a depus mărturie că Boateng a lovit-o, a tras-o de păr, a muşcat-o de cap şi a insultat-o.
 
Jerome Boateng a afirmat că situaţia a degenerat în timpul unui joc de cărţi, când el şi femeia au început să se certe şi apoi ea ar fi devenit agresivă şi l-ar fi insultat. Boateng susţine că femeia l-a lovit, iar el a împins-o pentru a o respinge, moment în care ea a căzut.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele