Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Jose Mourinho şi-a recunoscut greşeala după ce i-a scos pe jucătorii lui Tottenham în parc: ”Acţiunile mele n-au fost pe aceeaşi linie cu restricţiile”

Premier League Publicat pe 8 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19329145/1/mourinho-tottenham.jpg

Jose Mourinho şi-a cerut scuze faţă de fanii lui Tottenham şi de autorităţi pentru faptul că nu a respectat regulile impuse din cauza pandemiei şi şi-a scos jucătorii în parc, la antrenament. Portughezul a recunoscut că a greşit şi nu va mai repeta momentul.

Accept că acţiunile mele n-au fost pe aceeaşi linie cu restricţiile impuse de autorităţi şi că trebuie să am contact doar cu membrii casei unde locuiesc. E vital să respectăm aceste reguli!”, a spus Jose Mourinho pentru Sky Sports. Managerul nu a ţinut cont, marţi, de regulile statului, cu privire la perioada de izolare din plină pandemie, şi a scos câţiva jucători în parc. Imagini de la locul faptei au fost puse pe site-urile de socializare, de un cont urmărit de foarte mulţi suporteri ai echipei. Deşi este menţionat faptul că se păstrează distanţa recomandată, fanii şi oficialii lui Tottenham nu au fost de acord cu decizia lui Mourinho.

Astfel, la câteva ore de la apariţia pozelor, un oficial al clubului a declarat că evenimentul nu se va mai repeta, iar Tottenham va respecta deciziile impuse de autorităţi: ”Le-am reamintit tuturor jucătorilor noştri să respecte principiul distanţării sociale atunci când fac exerciţii în aer liber. Vom continua să întărim acest mesaj”. Serge Aurier, fundaşul lui Spurs, a postat un filmuleţ pe contul personal de Instagram, în care aleargă în parc.

Tottenham nu o duce prea bine în Premier League. După 29 de meciuri este pe locul 8, cu 41 de puncte, la 4 lungimi de ultima poziţie care asigură prezenţa în cupele europene. În ultimele trei dueluri din campionat, Tottenham a adunat un singur punct.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele