Ultima oră
A fost numit arbitrul duelul dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelul dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV

Jucătorii Stelei au participat la un protest al suporterilor. Ce au decis la ultima etapă din sezonul regular al ligii secunde

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21526113/1/csa.jpg

Fanii Stelei sunt foarte supăraţi că echipa nu a obţinut drept de promovare în Superliga. Ba mai mult, elevii lui Daniel Opriţa au ratat calificarea în play-off.

La meciul cu Tunari, din ultima etapă a sezonului regular, startul a fost întârziat cu 10 minute. Jucătorii au luat această decizie de comun acord cu suporterii.            

"În al 12-lea ceas, facem apel la ultima brumă de bun-simţ, în caz că el mai există şi aşteptăm cu interes, deşi fără prea mare speranţă, să ne spună public cei care se află la conducerea clubului ce planuri au pentru secţia de fotbal şi cum văd ei viitorul echipei STEAUA. Dacă îi încurcă gradele militare, să ne comunice domnii de la Minister.

Aşteptăm negru pe alb să se comunice suma necesară de bani pentru a scoate echipa de fotbal la liman, să vedem care e situaţia sponsorilor şi care sunt perspectivele. Dacă într-adevăr nu se mai doreşte (sau nu s-a dorit niciodată?) ca STEAUA să ajungă în primul eşalon românesc, să existe o poziţie publică, prin care să îşi asume acest lucru", au scris cei de la AS 47.

Azi, la ora 14:00, Steaua (locul 10) dispută ultima etapă din sezonul regulat, cu CS Tunari (locul 17). Meciul nu va fi televizat, dar poate fi urmărit pe Steaua TV. Iar suporterii i-au vizitat ieri pe jucători, în cantonament şi au cerut echipei ă întârzie meciul cu 10 minute.

Este o formă de protest faţă de situaţia clubului în ultimii ani. Cei de la AS 47 au făcut apel la toate formaţiile din Ghencea să facă acelaşi lucru.

Pentru a trage un semnal de alarmă, sperăm că echipele de la Clubul Steaua vor întârzia meciurile cu 10 minute. Acest management defectuos şi această constantă incertitudine trebuie să înceteze"
, au anunţat cei de la AS 47.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele