Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League
OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului” OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului”

Ladislau Boloni rămâne opţiunea numărul unu pentru FRF. Stoichiţă: "Are cereri financiare care pot fi îndeplinite"

Echipa nationala Publicat pe 5 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20537594/1/bl.jpg


FRF continuă negocierile cu Ladislau Boloni (68 de ani), iar Mihai Stoichiţă anunţă că acestea ar putea duce spre un numitor comun în zilele următoare.
 
După o primă întâlnire la Nisa, în Franţa, Burleanu şi Stoichiţă au programat o nouă întâlnire cu Boloni fie joi, fie vineri. Noutatea? Şeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF susţine că dorinţele lui Boloni sunt "realizabile" şi pot fi îndeplinite. În acest moment, ambele părţi ar dori un contract care să se întindă pe durata a două campanii de calificare, una la Europeanul din 2024 şi una pentru Mondialul din 2026:
 
"Sunt încă discuţii. Urmează să mai avem mâine, poimâine discuţii cu Loţi. Vedem, mergem la Nisa, vine el la Bucureşti. Sunt discuţii cu toate variantele care au fost, cele trei-patru. Se poate întâmpla şi să vină la Bucureşti. Acum, nu este sigur.
 
Depinde de răspunsul lui Loţi ce se va întâmpla în continuare. Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste.
 
Din ce ştiu, Loţi are nişte cereri financiare rezonabile care pot fi împlinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate cu el în câteva zile. Contractul trebuie să fie de minimum 2 campanii. Depinde foarte mult contractul pe 4 ani. E posibil ca în primii doi ani să obţină tot şi să primească oferte tot mai bune", a dezvăluit Mihai Stoichiţă, miercuri seară, pentru Digi Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri