Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Laurenţiu Reghecampf nu se gândeşte la naţionala României, e cu mintea doar la U. Craiova: ”Discutăm nişte lucruri care nu-şi au rostul”

Echipa nationala Publicat pe 17 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20432933/1/reghe-craiova.jpg

Federaţia Română de Fotbal mai trebuie să şteargă un antrenor de pe listă, în privinţa înlocuitorului lui Mirel Rădoi, la prima reprezentativă. Despre Laurenţiu Reghecampf s-a scris că ar putea fi o variantă, dar antrenorul a negat acum posibilitatea de a pleca de la Universitatea Craiova, pentru o astfel de experienţă.

Lui Reghecampf nici prin cap nu îi trece să plece din Bănie, pentru a pregăti prima reprezentativă. Mai are contract cu oltenii şi vrea să îl ducă la bun sfârşit, mai ales că echipa arată din ce în ce mai bine şi va fi din nou o pretendentă la titlu, în Casa Liga 1.

Discutăm nişte lucruri care nu-şi au rostul. Cred că ar trebui să ne concetrăm mai mult pe ceea ce avem de făcut aici. Contractul meu cu Universitatea Craiova se întinde pe doi ani, nu m-am gândit nicio secundă să plec, mă simt foarte bine.

Relaţia cu patronul echipei, cu domnul Rotaru, este una foarte bună, la fel cu echipa, cu oamenii care sunt pe lângă echipă. Se scrie în presă despre foarte multe nume, nu numai despre mine. Eu sunt sub contract. Nu-mi place să discut despre acest lucru şi, sincer, nu mă interesează acest subiect în momentul de faţă”, a precizat antrenorul.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, în mod surprinzător, că nu va fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a 8-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj.

La interviurile de după, Rădoi a făcut anunţul:

”În momentul de faţă ar trebuie să vorbim despre partidele rămase şi nu despre soarta mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea federaţiei să vină cu un contract... Nu vreau să creăm un alt subiect. Oricine, din luna noiembrie încolo, poate fi în faţa dumneavoastră, aşa că orice este posibil.

Vreţi să mai fiu aici, după ce în tur voiaţi să-mi dau demisia? Mi-e greu să cred că după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vreţi să mai rămân la echipa naţională vreo doi ani, să mai staţi cu mine pe aici? Dacă am spus aşa, aşa e. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să-şi găsească antrenor.

Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt