Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Le Parisien: Kylian Mbappe nu vrea să semneze acum cu Real Madrid!

PSG Publicat de Răzvan Cîrceag pe 9 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20542885/1/mbappe.jpg

Telenovela „Kylian Mbappe la Real Madrid” continuă şi pare că vom mai avea ceva de aşteptat până când vom avea ceva oficial. Se pare că francezul nu vrea să semneze în iarnă, cu Real Madrid. 

Este cunoscut public că Mbappe are un vis măreţ cu care a crescut: să joace pentru Real Madrid. Acum, totul pare mai aproape ca niciodată să se întâmple, dar momentul este amânat. 

Le Parisien, ziarul de casă al lui PSG, anunţă că atacantul francez vrea să amâne pentru moment mutarea la Madrid. Ar fi putut să semneze încă din această iarnă un precontract cu galacticii, însă din cauza formei de vis pe care o are acum pe Parc des Princess, vrea să se mai gândească. 

Aceeaşi sursă notează şi că Mbappe vrea să aştepte o decizie în cazul lui Zinedine Zidane: dacă va fi sau nu noul antrenor al parizienilor. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele