Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Legendarul Mike Tyson, în colţul lui Ngannou la meciul cu Tyson Fury

Box Publicat pe 4 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21275354/1/tw-francis-ngannou-tyson.jpg

Starul artelor marţiale mixte Francis Ngannou îl va avea în colţul său pe legendarul Mike Tyson atunci când îl va înfrunta pe campionul WBC la categoria grea, Tyson Fury, în Arabia Saudită, la 28 octombrie, relatează AFP.

Ngannou şi Tyson au confirmat parteneriatul într-un comunicat publicat joi de Riyadh Season - festivalul anual de divertisment şi sport care va începe anul acesta cu meciul Ngannou-Fury.

"Nu este niciun secret că îl susţin sută la sută pe Ngannou în această confruntare a campionilor", a precizat Tyson în comunicat. "Are o lovitură puternică, iar când vine aceasta, este game over. Aştept cu nerăbdare să colaborez cu Ngannou şi să susţin tranziţia lui de la Octagon la ringul de box."

Ngannou nu are un palmares de profesionist în box, dar luptătorul franco-camerunez în vârstă de 36 de ani şi-a construit o reputaţie ca având un pumn teribil în drumul său spre titlul de campion UFC la categoria grea, titlu pe care l-a deţinut până în ianuarie, când a renunţat după o relaţie tensionată cu preşedintele organizaţiei, Dana White.

El a câştigat 17 din cele 20 de meciuri la profesionişti în UFC.

Centura WBC a lui Fury nu va fi pusă în joc în meciul demonstrativ, care va avea loc conform regulilor boxului profesionist.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele