Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

LPF a respins cererea FRF! Cum şi când se va juca barajul de menţinere/promovare în Casa Liga 1

Superliga Publicat pe 29 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19406171/1/jus.jpg


LPF a anunţat luni, printr-un comunicat pe site-ul oficial, că respinge cererea FRF de disputare a barajului pentru menţinerea/promovarea în Casa Liga 1 într-o singură manşă. Decizia vine ca urmare a consultării celor 14 echipe de pe prima scenă a fotbalului românesc.
 
"Liga Profesionistă de Fotbal a primit punctele de vedere ale tuturor cluburilor membre în ceea ce priveşte varianta propusă de Federaţia Română de Fotbal, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din data de 25 iunie 2020, ca jocurile de baraj pentru menţinerea/promovarea în Casa Liga 1 să se desfăşoare într-o singură manşă.
 
Cele 14 cluburi membre ale Ligii I au susţinut, în unanimitate, că nu sunt de acord cu varianta de lucru propusă de Federaţia Română de Fotbal şi că doresc să dispute jocurile de baraj în două manşe, aşa cum prevede şi Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice al FRF", se arată într-un comunicat oficial transmis de forul condus de Gino Iorgulescu.
 
Conform unei decizii a Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal din 5 iunie, partidele de baraj sunt programate pe 5 şi 9 august 2020.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele