Ultima oră
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”
Dorinel Munteanu şi-a asigurat liniştea în Superliga. ”Băieţii au jucat foarte exact” Dorinel Munteanu şi-a asigurat liniştea în Superliga. ”Băieţii au jucat foarte exact”
”E vina mea. Nu ştiu dacă voi reuşi să fac vreo performanţă”. Măldărăşanu, foarte afectat de eşecul cu Oţelul ”E vina mea. Nu ştiu dacă voi reuşi să fac vreo performanţă”. Măldărăşanu, foarte afectat de eşecul cu Oţelul
VIDEO | Francesco Bagnaia s-a impus în Marele Premiu al Spaniei, după un duel palpitant cu Marc Marquez VIDEO | Francesco Bagnaia s-a impus în Marele Premiu al Spaniei, după un duel palpitant cu Marc Marquez
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
"Cea mai mare ascensiune". Verdict clar în privinţa lui Eugen Trică | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai mare ascensiune". Verdict clar în privinţa lui Eugen Trică | VIDEO EXCLUSIV

Luis Enrique a dezvăluit în ce campionat şi-ar dori să antreneze: "Am avut contacte cu două echipe"

Uncategorized Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21532219/1/358388697-854502909365935-8909387425077087049-n.jpg

Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Luis Enrique, a declarat că nu exclude posibilitatea de a antrena într-o zi în Premier League, chiar dacă în prezent este "complet implicat" la clubul francez, relatează AFP.

Un utilizator l-a întrebat pe antrenor, în timpul sesiunii de întrebări şi răspunsuri pe platforma de streaming Twitch, dacă ar fi interesat de o experienţă în Premier League.

Luis Enrique a răspuns: "Da, am avut contacte cu două echipe engleze chiar înainte de a mă alătura PSG. Am ales să nu merg, dar a fost util".

"Sunt complet implicat la PSG. Încă învăţ franceza şi sper să o vorbesc în curând, chiar dacă este dificil", a adăugat el.

Această sesiune pe Twitch este prima de când antrenorul a ajuns la PSG. În perioada Cupei Mondiale 2022 din Qatar, Luis Enrique, pe atunci antrenor al Spaniei, a oferit o sesiune aproape zilnică pe canalul său.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele