Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Lumea fotbalului, cutremurată! Diego Maradona a murit la 60 de ani. Primele reacţii: "A plecat dintre noi cel mai mare din istorie!"

Fotbal Internațional Publicat pe 25 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19629450/2/gimnasiaorgar.jpg

Diego Armando Maradona, unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului a murit astăzi la doar 60 de ani, anunţă presa din Argentina. Primele informaţii indică un atac de cord suferit de cel supranumit El Pibe D'Oro sau D10S, care în urmă cu doar trei săptămâni suferise o operatie pe creier pe care o depăşise însă cu bine.

Conform celor de la Clarin, decesul lui Maradona a survenit în urma unui stop cardiorespirator la locuinţa sa din Tigre.

Decesul lui Maradona a cutremurat lumea fotbalului, iar reacţiile pline de compasiune au început să curgă pe reţelele de socializare şi nu numai.

Omul care l-a debutat pe Maradona la naţională: "Sunt distrus!"

"Nu am nicio explicaţie, ci numai durere! Nu poţi spune nimic în aceste momente şi simt că nu mai am capul pe umeri. Sunt distrus", a declarat pentru TyC Sports Cesar Luis Meotti, selecţionerul care adus titlul mondial Argentinei în 1978 şi care l-a debutat pe Maradona în naţionala "pumelor".

Leo Messi: ”O zi foarte tristă pentru toţi argentinienii şi pentru fotbal. El ne părăseşte, dar nu pleacă! Pentru că Diego este etern. Iau toate momentele drăguţe trăite alături de el şi am vrut să profit pentru a transmite condoleanţe familiei şi prietenilor săi. Odihneşte-te în pace!”

Carles Puyol: "Odihneşte-te în pace, prietene! O îmbrăţişare puternică pentru familia sa şi pentru poporul argentinian".

Davor Suker: "A plecat cel mai mare din istorie, cel mai bun fotbalist din lume! Îmi pare rău pentru familia sa şi pentru durerea pe care o resimţim cu toţii acum"

"Îţi mulţumim pentru totul, Diego", FC Barcelona.

Cine a fost Diego Armando Maradona

 
La nivel de club a jucat pentru Argentinos (1976-1981), Boca Juniors (1981-1982 şi 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) şi Newell's (1993-1994);

  • 312 goluri a marcat Diego în 588 de meciuri la nivel de club;
  • 91 de selecţii şi 34 de goluri a strâns „El Pibe de Oro” la naţionala Argentinei în perioada 1977-1994;

10 trofee a cucerit Maradona:

  • Campion Mondial cu Argentina în 1986;
  • Campion Mondial de tineret cu Argentina în 1979;
  • Titlul în Argentina cu Boca Juniors (1981)
  • Cupa Spaniei, Cupa Ligii şi Supercupa Spaniei cu Barcelona
  • Titlul în Serie A (1987 şi 1990). Cupa Italiei (1987), Cupa UEFA (1989), Supercupa Italiei (1990) - toate cu Napoli;
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri