Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo

JO 2020 Publicat pe 28 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20321212/1/radoifbb.jpg


Eliminat de la Tokyo încă din faza grupelor, Mirel Rădoi vede partea plină a paharului după România - Noua Zeelandă 0-0 şi a întocmit o listă a motivelor care au dus la evoluţia slabă a jucătorilor săi în turneul olimpic.
 
Selecţionerul reprezentativei Under 23 e fericit pentru modul în care elevii săi au reuşit să se recupereze mental după eşecul umilitor cu Coreea de Sud, scor 4-0, şi consideră că aceştia au fost lipsiţi de şansă în partida contra neo-zeelandezilor:
 
"Sunt fericit pentru băieţi, după un rezultat ca cel cu Coreea de Sud am reuşit să ne montăm, să ne ridicăm când puţini se aşteptau. Din păcate, nu am avut dramul de noroc pe care puteam să-l avem. Până la urmă e vorba şi de şansă când vorbim despre un meci echilibrat. Şansa nu poate ţine mereu numai cu noi. Va trebui să vedem ce pot extrage jucătorii după această experienţă", a declarat Rădoi, pentru TVR.

"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune"

Apoi, fostul mijlocaş defensiv a încercat să explice eliminarea dintr-o grupă accesibilă, cu Coreea de Sud, Noua Zeelandă şi Honduras. A vorbit despre condiţiile grele de la Tokyo, despre lipsa somnului şi sacrificiile pe care le-au făcut tricolorii:
 
"E uşor să acuzăm. Nimeni nu ştie munca, sacrificiul, că nu pot dormi mai mult de patru ore. Ies la antrenament cu ochii cât cepele, mâncarea nu a fost aşa cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune. Am reuşit să ne montăm printr-o comunicare bună. Chiar şi aşa, am reuşit după acel rezultat ruşinos să ne ridicăm azi la nivelul aşteptărilor", a mai spus selecţionerul României.
mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele