Ultima oră
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”
Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal” Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal”

"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo

JO 2020 Publicat pe 28 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20321212/1/radoifbb.jpg


Eliminat de la Tokyo încă din faza grupelor, Mirel Rădoi vede partea plină a paharului după România - Noua Zeelandă 0-0 şi a întocmit o listă a motivelor care au dus la evoluţia slabă a jucătorilor săi în turneul olimpic.
 
Selecţionerul reprezentativei Under 23 e fericit pentru modul în care elevii săi au reuşit să se recupereze mental după eşecul umilitor cu Coreea de Sud, scor 4-0, şi consideră că aceştia au fost lipsiţi de şansă în partida contra neo-zeelandezilor:
 
"Sunt fericit pentru băieţi, după un rezultat ca cel cu Coreea de Sud am reuşit să ne montăm, să ne ridicăm când puţini se aşteptau. Din păcate, nu am avut dramul de noroc pe care puteam să-l avem. Până la urmă e vorba şi de şansă când vorbim despre un meci echilibrat. Şansa nu poate ţine mereu numai cu noi. Va trebui să vedem ce pot extrage jucătorii după această experienţă", a declarat Rădoi, pentru TVR.

"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune"

Apoi, fostul mijlocaş defensiv a încercat să explice eliminarea dintr-o grupă accesibilă, cu Coreea de Sud, Noua Zeelandă şi Honduras. A vorbit despre condiţiile grele de la Tokyo, despre lipsa somnului şi sacrificiile pe care le-au făcut tricolorii:
 
"E uşor să acuzăm. Nimeni nu ştie munca, sacrificiul, că nu pot dormi mai mult de patru ore. Ies la antrenament cu ochii cât cepele, mâncarea nu a fost aşa cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune. Am reuşit să ne montăm printr-o comunicare bună. Chiar şi aşa, am reuşit după acel rezultat ruşinos să ne ridicăm azi la nivelul aşteptărilor", a mai spus selecţionerul României.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele