Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Marius Croitoru, acuze dure la adresa celor de la Sepsi: ”Ne sună jucătorii, e ilegal”

FC Botoșani Publicat pe 4 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19471026/1/botosani.png

FC Botoşani şi Sepsi au intrat într-un război al declaraţiilor. Mai exact, moldovenii îi acuză, prin vocea antrenorului Marius Croitoru, pe cei din Sfântu Gheorghe că le sună jucătorii şi le propun să vină sub comanda lui Leo Grozavu.

Croitoru a reacţionat dur şi i-a acuzat pe cei de la Sepsi că fac lucruri ilegale, pentru că au contactat jucători care nu se află în ultimele şase luni de contract. Le oferă salarii duble.

”Eu am auzit ceva pe la tv, mi-a spus cineva. Dacă ar fi adevărat… El a fost antrenor de 3 ori aici. Cum să vii la un club fără infrastructură?

Dacă sunt atât de slabi jucătorii mei, de ce îi sună? Chiar cei de la Sepsi îi sună pe ascuns. E o mare problemă! E pe-acolo un băiat, al 8-lea pitic din Albă ca Zăpada. A sunat jucători care nu sunt în ultimele 6 luni de contract să le ofere salarii duble, ceea ce e ilegal?”, a tunat Marius Croitoru, conform GSP Live .

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele