Ultima oră
Naţionala U21 | Baiaram este nevoit să joace cu o mască: ”De când o port am marcat două goluri cu capul!”
Naţionala U21 | Baiaram este nevoit să joace cu o mască: ”De când o port am marcat două goluri cu capul!”
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open
MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”

MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism

Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”

FC Botoșani Publicat pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20495652/1/marius.jpg

Marius Croitoru, antrenorul formaţiei FC Botoşani, a răbufnit la adresa arbitrajului după remiza înregistrată între echipa sa şi Universitatea Craiova.

Croitoru a spus că repetatele greşeli de arbitraj din Casa Liga 1 îi fac pe antrenori să renunţe, de frică să nu sufere o tragedie în timpul meciurilor.

Tehnicianul este revolat de faptul că dacă el pierde un meci, alături de echipă, suportă consecinţe, în timp ce arbitrii pot greşi repetat fără să fie sancţionaţi. Cel mai tare Marius Croitoru este deranjat de faptul că centralii sunt plătiţi din banii cluburilor, pentru a arbitra corect.

Antrenorul formaţiei moldave şi-a exprimat credinţa că introducerea tehnologiei VAR va rezolva problemele de arbitraj din fotbalul românesc.

"După aspectul jocului, pot spune că puteam câştiga şi noi, puteau câştiga şi ei. Este un rezultat mai mult pentru celelalte echipe, nu ne avantajează nici pe noi, nici pe Craiova.

La primul gol al lor, este fault clar, Ivan se duce cu talpa pe mâna portarului. Golul doi al nostru, clar ofsaid. Sunt greşeli mari de arbitraj. În etapa trecută, am penalty clar şi eliminare gratuită. Acelaşi arbitru face varză alt meci în etapa următoare, nu este reţinut de la delegări. Este un semnal către noi, către oamenii din fotbal: 'Batista pe ţambal, că e groasă'.

Golul doi al lor este clar cu mâna, nu ştiu câte greşeli mai putem suporta noi, ca antrenori. Am văzut ieri un coleg al meu la limita răbdării (n.r.- Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei, la meciul cu FCSB). Oamenii aceştia te fac să renunţi, că poţi să păţeşti lucruri de neimaginat, să-ţi crape inima pe bancă.

Arbitrajul nu este bun, ce să spun, dacă nu e? Vreţi să spun că e bun? Ăsta e un semnal de alarmă pentru noi, 'nu vorbiţi, că singurii care plătiţi sunteţi voi'. Arbitrii merg în continuare. Eu, dacă nu câştig, nu iau bani, pierd locuri în clasament, pierd bani la buget, se micşorează salarii. Ei, dacă fac praf un meci, două, cinci, îşi iau banii. Mă deranjează cel mai rău că iau banii noştri. Nu sunt plătiţi de Federaţie, de Ligă, sunt plătiţi din munca noastră. Le dăm bani să ne arbitreze corect. Ne iau banii, fac praf meciul şi noi plătim.

Noi lătrăm degeaba, ursul trece. Vorbesc, îmi dă galben. Iese patronul, zice ceva şi ia amendă două sute de mii de lei amendă. Nu ştiu cât mai merg lucrurile aşa, am văzut un coleg la limita răbdării. Vreau să fiu arbitrat corect, nu vreau nici să fiu avantajat, cum a fost azi la golul doi, a fost ofsaid clar. Nu pot să mă culc liniştit, vreau să fie o luptă corectă.

În momentul acesta, singura salvare a fotbalului românesc este VAR-ul. Sunt greşeli pe care oamenii din spatele televizorului le pot repara. Sunt lucruri care mă deranjează teribil. Chindia a fost practic defrişată anul ăsta. Când va exista VAR-ul, nu vor mai fi discuţii, o să vedeţi. Vom sta liniştiţi pe bancă, o să vedeţi antrenori şi jucători mult mai calmi şi mai siguri, fără atacuri dure sau simulări. Fotbalul românesc se va îndrepta.", a spus Marius Croitoru, la finalul meciului.

FC Botoşani şi Universitatea Craiova s-au încurcat reciproc în şocul etapei a 18-a din Casa Liga 1. Meciul s-a terminat 2-2, fiind una dintre cele mai spectaculoase şi, mai ales, disputate partide din actualul sezon.

Koljic a deschis scorul în minutul 31 cu un lob de mare efect, profitând de ieşirea din poartă a portarului Eduard Pap, care l-a blocat excelent pe Andrei Ivan la aceeaşi fază, însă nu a fost inspirat să se retragă la timp, când balonul a ajuns la bosniac.

În minutul 35, Kage a adus egalarea pentru botoşăneni, îndeplinind o formalitate după acţiunea foarte frumoasă a lui Fili, care a şi pasat decisiv.

După ce a greşit la primul gol al oltenilor, Pap a reuşit o dublă intervenţie de senzaţie în minutul 37. Prima dată i-a apărat şutul lui Ivan din penalty. Apoi, a scos execuţia lui Bancu.

Cum ocaziile în fotbal se răzbună uneori şi neregulamentar, în minutul 42, Edjouma i-a adus în avantaj pe moldoveni şi a stabilit scorul primei reprize. Dawa, autorul pasei decisive cu capul, a fost în ofsaid, însă arbitrii nu au văzut nimic.

În minutul 58, Gustavo a transformat centrarea lui Bancu şi a stabilit scorul final al partidei. Meciul s-a terminat cu ocazia uriaşă a lui Ongenda, în minutul 90 + 3. Decarul trecut pe la PSG a greşit execuţia din voleu şi nu a putut să profite de preluarea greşită a lui Screciu.

În urma acestui rezultat, 2-2, Universitatea Craiova se clasează pe 4, cu 29 de puncte. Botoşani urcă pe locul 6, cu acelaşi număr de puncte ca elevii lui Croitoru. Rapid, cu o lungime în urmă, pică în afara locurilor de play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele