Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Marius Şumudică, ofertat de Dinamo. ”Cea mai nouă şi cea mai tare este DDB-ul ăsta”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20046671/1/sum.jpg

Marius Şumudică surprinde! Tehnicianul a declarat că a avut două oferte din Casa Liga 1, una de la Poli Iaşi şi alta de la Dinamo, prin cei de la DDB. El a comentat situaţia cu mult umor.

„Cum mi-am deschis telefonul românesc, pe care l-am ţinut mai mult închis, am primit nişte mesaje de m-am şi speriat, de la un domn Ambrosie, nici nu ştiu cine e, de pe la Iaşi. I-am mulţumit pentru mesaj, dar nu se pune problema.

Cea mai nouă şi cea mai tare este DDB-ul ăsta de la Dinamo! Sunt doi băieţi acolo, Tararache şi Elias. Mă sună de o săptămână încontinuu că îşi doresc foarte mult să antrenez Dinamo: «Hai să luăm Cupa!». Pe cuvântul meu! Am mesajele pe telefon! Sunt doi băieţi extraordinari, care vor binele acestui club. Eu îi felicit!

Bă, să faci rost de atâţia bani, este un exemplu pentru toţi! Bravo lor! M-au contactat, mi-au spus că îşi doresc să antrenez Dinamo, că sunt exact ceea ce le trebuie. Nu pot să fac acest lucru. Nu sunt duşmanos, iubesc un club (n.r. Rapid), ştie toată lumea, dar treaba e treabă. Eu îi respect, le doresc baftă. Sunt canalizat pe altceva. Nu vreau să mă întorc deocamdată în România. În vară, vreau să plec iar în străinătate”,
a spus Marius Şumudică, la ProSport Live.

Şumudică a împlinit 50 de ani chiar joi, în ziua despărţirii de Rizespor. Acesta a declarat că are nevoie de o perioadă de pauză.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele