Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Meci palpitant în Ligue 1! Nantes a învins Lens, după ce a revenit de la 0-2

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 11 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20502238/1/nantes.jpg

Nantes a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-2, Lens, într-un meci din etapa a XVVIII-a a campionatului Franţei, în care a revenit de la 0-2.

Oaspeţii au marcat prin Costa ‘7 şi Kalimuendo ‘14. Nantes a revenit şi s-a impus datorită golurilor înscrise de Muani ’49, ’57 şi Simon ’90.

Partidele Brest – Montpellier şi Reims – Saint-Etienne vor avea loc sâmbătă, iar meciurile Lille – Lyon, Rennes – Nice, Angers – Clermont, Troyes – Bordeaux, Mettz – Lorient, Strasbourg – Marseille şi PSG – Monaco se vor disputa duminică.

Lider în clasament este PSG, cu 42 de puncte, urmată pe podium de Rennes – 31 de puncte şi Marseille – 29 de puncte. Lens ocupă locul 5, cu 27 de puncte, la egalitate cu echipa de pe poziţia a patra, Nice. Nantes este pe 10, cu 25 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele