Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Mesajul lui Gică Popescu înaintea meciului Macedonia de Nord - România. "Amintiri dintr-un album"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 8 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20387841/1/pope.jpg

Gică Popescu, fost căpitan al echipei naţionale, a transmis un mesaj înaintea partidei Macedonia de Nord – România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Fostul fundaş şi-a amintit de un meci perfect împotriva Macedoniei de Nord, la Skopje, în 1996.

Din cauza accidentărilor şi a cazurilor de coronavirus, Mirel Rădoi are la dispoziţie 20 de jucători pentru meciul cu Macedonia de Nord, programat miercuri, de la ora 21.45, la Skopje, în etapa a şasea a Grupei J a Cupei Mondiale din 2022.

Macedonia de Nord se află la un punct în spatele ‘tricolorilor’, pe locul patru în Grupa J.

Gică Popescu (53 de ani) a strâns 115 selecţii şi 16 goluri la echipa naţională.

"Am răsfoit zilele trecute un album cu amintiri. Un album cu fotografii şi articole de ziar decupate din cariera mea. Mi-am amintit de meciul jucat cu echipa naţională în decembrie 1996 la Skopje, contra Macedoniei, câştigat cu 3-0. Nu că aş fi uitat acel meci în care am marcat toate cele 3 goluri. Se anunţa un meci dificil, contra unei echipe ambiţioase, aşa cum erau şi sunt toate naţionalele din fosta Iugoslavie. Noi nu puteam conta pe Gică Hagi, accidentat. Dar a ieşit perfect până la urmă. Al doilea gol a fost unul dintre cele mai frumoase marcate de mine atât la echipa naţională, cât şi la echipele de club. Un şut din cădere, de la marginea careului mare, direct sub bară. Am avut parte de un marcaj foarte strict, iar în „Sportul Românesc”, ziarul pe care l-am găsit în album, i-am mărturisit lui Ovidiu Ioaniţoaia că fundaşul Kiric primise indicaţii de la antrenorul lor să mă urmărească peste tot. „Gică Popescu a lăsat întunericul peste Skopje”, se intitula cronica semnată de Daniel Nanu. Atunci, meciul s-a jucat ziua. Diseară se va disputa în nocturnă, dar sper să avem parte tot de victorie! Hai România!", a scris Gică Popescu pe Facebook.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20387841/3/gica-popescu-ziar.jpg

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20387841/2/clasament-grupa-qualifiers-euro2020-en-copy-696x696.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri