Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Mihai Stoica, despre penalty-ul primit de FCSB la Mediaş: "C-aşa-i în fotbal!". De ce spune că decizia lui Colţescu e corectă. VIDEO

Superliga Publicat pe 24 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19627293/4/fcs.jpg


Lider cu FCSB dupî victoria obţinută greu la Mediaş, 3-2 cu un gol marcat de Sergiu Buş în minutul 90, dintr-un penalty controversat dictat de Sebastian Colţescu, Mihai Stoica a apărat decizia luată de central într-un moment critic al partidei.
 
Managerul general al celor de la FCSB marşează pe ideea că ar exista, într-adevăr, un contact între Butean şi Octavian Popescu, chiar dacă acest lucru nu reiese evident pe reluări. Odată piciorul tânărului Popescu atins, MM spune că penalty-ul e inevitabil de dictat: "Dacă e contact, e lovitură liberă. Dacă e în interiorul suprafeţei de pedeapsă, e penalty. C-aşa-i în fotbal. Seară bună!", a fost mesajul oficialului liderului din Casa Liga 1, pe facebook, după succesul de la Mediaş.

 
Pentru Daniel Stanciu, decizia lui Colţescu e corectă: "Nu poţi ca fundaş să faci un astfel de atac, nu ai cum să faci aşa ceva. Mie mi se pare penalty. E o fază în care se poate da penalty. Nu e un fault atât de clar, dar ridică un picior destul de sus pe direcţia de alergare a jucătorului advers. Mie mi-a plăcut cum a arbitrat Colţescu. S-a văzut în timpul jocului că nu a avut vreo intenţie spre vreo echipă", a spus preşedintele lui U Cluj, la Fotbal Look, completat imediat de Vasile Miriuţă: "În primul rând, Butean nu avea voie să facă alunecare. E 50-50, nu se vede clar că-l atinge! Un arbitraj foarte bun, Colţescu chiar a fost bun astăzi".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele