Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

Mihai Stoica, despre penalty-ul primit de FCSB la Mediaş: "C-aşa-i în fotbal!". De ce spune că decizia lui Colţescu e corectă. VIDEO

Liga I Publicat pe 24 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19627293/4/fcs.jpg


Lider cu FCSB dupî victoria obţinută greu la Mediaş, 3-2 cu un gol marcat de Sergiu Buş în minutul 90, dintr-un penalty controversat dictat de Sebastian Colţescu, Mihai Stoica a apărat decizia luată de central într-un moment critic al partidei.
 
Managerul general al celor de la FCSB marşează pe ideea că ar exista, într-adevăr, un contact între Butean şi Octavian Popescu, chiar dacă acest lucru nu reiese evident pe reluări. Odată piciorul tânărului Popescu atins, MM spune că penalty-ul e inevitabil de dictat: "Dacă e contact, e lovitură liberă. Dacă e în interiorul suprafeţei de pedeapsă, e penalty. C-aşa-i în fotbal. Seară bună!", a fost mesajul oficialului liderului din Casa Liga 1, pe facebook, după succesul de la Mediaş.

 
Pentru Daniel Stanciu, decizia lui Colţescu e corectă: "Nu poţi ca fundaş să faci un astfel de atac, nu ai cum să faci aşa ceva. Mie mi se pare penalty. E o fază în care se poate da penalty. Nu e un fault atât de clar, dar ridică un picior destul de sus pe direcţia de alergare a jucătorului advers. Mie mi-a plăcut cum a arbitrat Colţescu. S-a văzut în timpul jocului că nu a avut vreo intenţie spre vreo echipă", a spus preşedintele lui U Cluj, la Fotbal Look, completat imediat de Vasile Miriuţă: "În primul rând, Butean nu avea voie să facă alunecare. E 50-50, nu se vede clar că-l atinge! Un arbitraj foarte bun, Colţescu chiar a fost bun astăzi".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele