Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Mihăilă devine om de bază la Parma: Gazzetta dello Sport îl anunţă titular şi cu Inter! Un mijlocaş are mari şanse să-i fie preferat lui Man în atac

Stranieri Publicat pe 2 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20033573/1/vm.jpg


Parma va face o nouă încercare de a opri seria neagră joi, de la ora 21:45, contra liderului din Serie A, Internazionale Milano. Vestea bună anunţată de Gazzetta dello Sport e legată de Valentin Mihăilă, care are şanse mari să joace din nou titular. În schimb, Man va lua cel mai probabil loc pe banca de rezerve.
 
După două meciuri în care a condus cu 2-0 şi a terminat la egalitate, 2-2, cu Udinese şi Spezia, Parma e obligată la un rezultat pozitiv în partida cu Lukaku şi colegii lui, dar misiunea se anunţă cât se poate de grea. Interul lui Conte a prins viteză, e lider autoritar în Serie A, cu 56 de puncte, patru peste rivala AC Milan, iar lotul lui Roberto D'Aversa e măcinat de probleme fizice, în special în compartimentul ofensiv.
 
Dacă Gervinho şi Zirkzee erau accidentaţi încă de săptămâna trecută, pe lista indisponibilor ar putea ajunge şi Cornelius, vârful folosit titular de "cruciaţi" în ultima perioadă. Cum Graziano Pelle nu e încă 100% din punct de vedere fizic, D'Aversa are de gând să-l folosească pe Karamoh în centrul liniei de trei din avanposturi, iar Mihăilă are locul asigurat în dreapta.
 
Pentru a treia poziţie din atac, tehnicianul italian are de ales între varianta Man şi urcarea lui Kucka din compartimentul median în cel ofensiv. Conform Gazzetta dello Sport, Kucka va fi preferat, urmând ca Man să rămână pe bancă, iar Brugman să fie trimis la mijlocul terenului alături de Hernani şi Kurtic.
 
Echipa probabilă a Parmei pentru meciul cu Internazionale Milano, transmis de Look Sport joi, de la ora 21:45:
  • Sepe - Busi, Osorio, Valenti, Pezzella - Hernani, Brugman, Kurtic - Kucka, Karamoh, Mihăilă
  • Rezerve: Colombi - Iacoponi, Bruno Alves, Conti, Gagliolo, Grassi, Sohm, Cyorien, Brunetta, Bani Man, Pelle
  • În dubiu: Gervinho, Zirkzee, Cornelius, Pelle
Înaintea meciului cu Inter, Parma are 15 puncte şi ocupă locul al 19-lea, penultimul. Distanţa până la Torino, echipa e pe primul loc care asigură salvarea, e deja de cinci puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele