Mihajlovic, depistat cu leucemie: „Am plâns, dar voi lupta cu boală și am să câștig” - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Serie A

Mihajlovic, depistat cu leucemie: „Am plâns, dar voi lupta cu boală și am să câștig”

Sursa foto: football-italia.net

Veste teribilă pentru antrenorul lui Bologna. Fostul internațional sârb este internat în spital, iar presa italiană scrie că vrea să demisioneze, după ce a fost diagnosticat cu leucemie.

„Am făcut niște teste care mi-au arătat anomalii, care nu erau în urmă cu 4 luni. I-am spus soției că am febră, ca să nu se îngrijoreze, dar nu a fost ușor pentru că în 20 de ani nu am avut nici măcar o răceală și nu am ratat niciun antrenament, din cauze medicale. A trebuit să fac alte examene și acestea mi-au arătat că am leucemie. A fost șocant pentru mine, am petrecut două zile într-o cameră, gândindu-mă la absolut tot. Am plâns, dar voi înfrunta această boală și voi câștiga bătălia. Lacrimile mele nu sunt de frică, o să câștig pentru mine, pentru soția mea, pentru familia mea și pentru cei care mă iubesc. Această boală este acută, agresivă, dar poate fi atacată și abia aștept să încep lupta. Și o voi câștiga. Am primit 500-600 de mesaje și le mulțumesc celor care mi-au scris. Niciunul dintre noi nu ar trebui să creadă că este indistructibil, trebuie să avem grijă de sănătatea noastră”, a spus Sinisa Mihajlovic într-o conferință de presă.

Antrenorul sârb a preluat Bologna pe finalul campionatului și a salvat sezonul, reușind să termine undeva la mijlocul clasamentului în Serie A. A mai antrenat Milan, Fiorentina, Torino sau Sporting. Mihaijovic are aprope 300 de partide ca jucător în Serie A, evoluând pentru Roma, Sampdoria, Lazio și Inter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine