Ultima oră
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea

Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21568863/1/nmq5mtqxzte0ytljmdazywq4nji3yta3yjm5-thumb.jpg

Olivier Giroud (37 de ani) urmează să facă o schimbare de peisaj în această vară. Potrivit RMC Sport, atacantul francez a ajuns la un acord cu Los Angeles FC.

Ajuns la finalul contractului cu AC Milan, câştigătorul Cupei Mondiale FIFA 2018 va semna o înţelegere de un an şi jumătate cu clubul californian, cu o opţiune pentru încă un an şi jumătate.

El se va alătura noii sale echipe la 1 august, la puţin timp după jumătatea sezonului nord-american din MLS.

Cel mai bun marcator din istoria echipei naţionale a Franţei (57 de goluri în 131 de apariţii) nu va participa, aşadar, la Jocurile Olimpice cu naţionala Franţei. În ciuda informaţiilor apărute în presa italiană potrivit cărora AC Milan ar fi fost interesată să-i prelungească acordul, Giroud şi-a dorit o nouă experienţă la un club capabil să se lupte pentru trofee, aşa cum este ambiţia lui LAFC, care ocupă în prezent locul 7 în Conferinţa de Vest, la şase puncte în spatele liderului LA Galaxy.

În California, fostul jucător de la Montpellier se va reîntâlni cu fostul său coechipier de la naţionala Franţei şi bun prieten Hugo Lloris, care s-a alăturat LAFC în această iarnă de la Tottenham. Înaintea acestei reuniuni, el este aşteptat să participe la Euro 2024 cu naţionala Franţei, dacă va fi selecţionat de Didier Deschamps, la 16 mai.

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele