Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Moment dramatic în Watford - Chelsea! Un suporter al gazdelor a suferit un atac de cord

Chelsea Publicat pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20488675/1/0-watford-v-chelsea-premier-league.jpg

Meciul Watford - Chelsea, din etapa a XIV-a a campionatului englez Premier League, a fost întrerupt, miercuri, în minutul 13, după ce unei persoane din public i s-a făcut rău, informează presa engleză.

Jucătorul Adam Masina (Watfoord) primea îngrijiri medicale, când s-a întâmplat incidentul. Marcos Alonso (Chelsea) a văzut agitaţie în tribune şi l-a atenţioant pe arbitru. 

Echipele medicale ale ambelor formaţii s-au grăbit apoi să ajungă la locul în care un suporter al formaţiei Watford a suferit un atac de cord.

Jucătorii au fost îndrumaţi la vestiare, în timp ce fanul era resuscitat.

El a fost stabilizat şi transportat la Watford General Hospital.

Meciul a fost reluat după aproximativ 25 de minute. Partida s-a terminat cu victoria londonezilor, 1-2 în deplasare. Au marcat: Dennis 43' / Mount 29' şi Ziyech 79'. 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele