Ultima oră
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"
NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere! Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere!
Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar
Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi" Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi"

Mourinho rămâne fără un jucător de bază. Tragedia care a declanşat totul

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19421220/3/tote.jpg

Informaţiile privind asasinarea lui Christopher Aurier, fratele fundaşului Serge Aurier, de la Tottenham, au fost confirmate de reprezentanţii poliţiei din Franţa.

Clubul Tottenham a reacţionat şi el confirmând informaţiile, cu un mesaj de condoleanţe pentru fundaşul dreapta.

Jose Mourinho s-a declarat extrem de mişcat de această veste tragice. Tehnicianul ar fi dispus să il lase pe Aurier să se ocupe de funeralii, fără a mai juca în etapele rămase din Premier League.

"În astfel de moment, doar putem susţine omul care a trăit o astfel de tragedie. Doar el contează, sentimentele lui. Fiecare persoană reacţionează diferit. Vom respecta decizia lui şi nu vom pune nicio presiune", a declarat Mourinho.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele