Ultima oră
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara

Nae Constantin, lider cu Petrolul în Liga 2. Prahovenii au un golaveraj fabulos. ”Am profitat de viteza atacanţilor noştri”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20438869/1/nae.jpg

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 2.

Golurile au fost marcate de Diarra, în minutele 57 şi 63.
 
Petrolul este lider solitar în Liga 2 şi are un golaveraj fabulos, 27-2. Nae Constantin, antrenorul prahovenilor a vorbit despre victoria obţinută joi în faţa ”militarilor”.
 
„Un meci greu, era de aşteptat să fie aşa, pentru că atât stadionul cât şi atmosfera au făcut ca spectacolul să fie pe măsură. Jucătorii şi-au dorit mult să câştige, şi de o parte, şi de cealaltă, sunt bucuros că am ieşit învingători şi asta e cel mai important.

Sper să mergem aşa cât mai mult, avem meci cu Astra, ne dorim mult să câştigăm şi vedem ce urmează. E un început de campionat în care mai multe echipe s-au desprins de restul şi în finalul de an vor fi meciuri de genul ăsta etapă de etapă. A fost exact cum m-am aşteptat.

Ştiam că Steaua este o echipă bună, ştiam că pune presiune, asta a făcut aproape în toate meciurile, ştiam că are jucători valoroşi. Mă aşteptam să ne domine la un moment dat. În prima repriză, ne-au dominat mai mult decât mă aşteptam. Nu am reuşit să controlăm jocul. Am reuşit în repriza a doua.

Eram sigur că dacă vom deschide scorul, vom avea mai multe spaţii, ceea ce s-a şi întâmplat. Am profitat de viteza atacanţilor noştri şi am reuşit să închidem jocul cu al doilea gol.

Nu am început cu Diarra titular. A fost o perioadă accidentat, revenise de puţin timp. Ideea era să nu îl forţăm prea mult, dar am fost obligaţi de accidentarea lui Senad şi a trebuit să intre. Avem mari probleme aici pentru că şi Senad a înscris goluri. Vine din urmă Marius Coman, voi avea destul de mari probleme în a-l găsi pe cel mai în formă”
, a spus Constantin, la finalul partidei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele