Ultima oră
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile!
Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00 Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00
Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident” Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident”
Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional

Neluţu Varga aruncă bomba după victoria zdrobitoare a CFR-ului cu Rapid: ”Era nevoie să fac un şoc!” | EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21550453/1/th.jpg

 

Echipa clujeană CFR a dispus sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, de gruparea bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii.

Meciul de pe Giuleşti a început cu o lovitură de teatru: Daniel Bîrligea a reuşit o dublă în primele opt minute ale întâlnirii şi CFR conducea deja cu 2-0.

Atacantul clujenilor a deschis scorul în minutul 4, cu capul, dintr-un corner al lui Deac, iar în minutul 8 a înscris superb, după o ieşire greşită a lui Aioani. Bîrligea a reuşit hat-trick-ul în minutul 37, iar Cristian Manea a stabilit scorul pauzei la 4-0 pentru oaspeţi după o pasă a lui Otele, în minutul 45+1.

În partea secundă clujenii nu au mai forţat, iar gazdele au avut o bară în minutul 67, prin Albu. Albion Rrahmani a redus din diferenţă în minutul 81, ajungând la 15 goluri stagionale, şi CFR s-a impus cu 4-1, în primul meci după plecarea lui Adrian Mutu. 

După meci, Neluţu Varga a fost foarte fericit. Patronul CFR-ului nu a dorit să vorbească despre titlu. 

”Era nevoie să fac un şoc!”

”Sunt foarte foarte fericit şi le mulţumesc băieţilor pentru reacţia de după înfrângerea de la Hunedoara. S-a văzut că era nevoie să fac un şoc. Poate mulţi m-au criticat. Nu vreau să vorbesc de titlu.

Dar este o seară frumoasă, CFR Cluj nu a murit. ADN-ul de campioni este acolo. Am arătat ca o echipă care se poate bate la titlu. Acesta este ADN-ul creat la CFR Cluj, pe care toţi l-aţi uitat”, a spus Neluţu Varga, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele