Ultima oră
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"
S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr, luni, de la 15:00, în direct pe Prima Sport 1. Duel tare în Liga 2 VIDEO | Corvinul - Şelimbăr, luni, de la 15:00, în direct pe Prima Sport 1. Duel tare în Liga 2
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci crucial pentru moldoveni VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci crucial pentru moldoveni
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Giuleştenii, în căutarea primei victorii din play-off VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Giuleştenii, în căutarea primei victorii din play-off

NEWS ALERT | Cariera Simonei Halep poate fi salvată! Ce detaliu au descoperit americanii

Tenis Publicat pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21502137/1/halep-corinne-dubreuil-fft.jpg

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026. 

Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a publicat decizia integrală a tribunalului independent Sport Resolutions în cazul Simona Halep, documentul fiind redactat acolo unde a fost necesar pentru a proteja informaţiile personale de sănătate.

Între altele, se menţionează că fizioterapeuta Candice Gothier este cea care i-a dat sportivei suplimentul contaminat. Halep s-a consultat şi cu antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, care a spus că suplimentul poate fi folosite în siguranţă, deoarece pe etichetă nu figurau substanţe interzise şi nu părea a fi riscant.

În cele trei zile la Lausanne au fost audiaţi la TAS martori, experţi, dar şi antrenorul Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gotier. În urma audierilor, Comisia TAS va delibera şi va pregăti hotărârea arbitrală care va conţine decizia şi motivarea acesteia. Deocamdată nu se poate da nicio indicaţie cu privire la data la care va fi pronunţată hotărârea arbitrală finală.

Americanii au aflat detaliul care o poate salva pe Simona Halep

Jurnaliştii americani au descoperit un detaliu care ar putea fi decisiv pentru cariera Simonei Halep. Concret, aceştia au descoperit că pe eticheta suplimentului consumat de sportiva româncă nu există niciu avertisment care să îi informeze pe oameni cu privire la rezenţa Roxadustatului, substanţa interzisă pentru care Simona Halep a fost depistată pozitiv la testul anti-doping.

"Halep tocmai a terminat procesul de apel la TAS şi aşteaptă acum rezultatele pentru a afla dacă îşi va putea continua sau nu cariera sau dacă va trebui să ispăşească o parte sau toată suspendarea. Dar detaliile produsului Keto MCT arată că ingredientele chinezeşti necunoscute folosite pot reprezenta un atuu important al Simonei în acest caz.

Canadienii ar fi folosit ingrediente chinezeşti în loc de cele din Oceanul Pacific, aşa cum ar fi trebuit să se întâmple, conform etichetei. O acţiune în justiţie a fost înaintată la Curtea Supremă, Halep încercând să recupereze 10 milioane de dolari.

În descrierea produsului se spune că are doar patru ingrediente şi că provine din nuci de cocos premium. Dar formula care provine din peptide de colagen marin hidrolizat din Oceanul Pacific este probabil problema, conform avocaţilor lui Halep.

Această formulă este folosită pentru că ajută la construirea unui colagen de bună calitate. Dar nu există nicio declaraţie pe etichetă care să avertizeze oamenii cu privire la prezenţa Roxadustatului care, în schimb, este folosit pentru a trata persoanele cu anemie.” , au scris cei de la Tennisupdate.com.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele