Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Hermannstadt nu a primit licenţa pentru sezonul următor al Ligii 1! Prima reacţie a Anamariei Prodan

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 20 iun 2020
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19397135/2/amp2.jpg


Hermannstadt nu a primit aviz favorabil din partea comisiei de licenţiere. În urma acestei decizii clubul ardelean nu va putea evolua în ediţia 2020-2021 a Ligii 1, informează ProSport, dar are la dispoziţie cinci zile pentru a rezolva situaţia.

Problemele continuă la Sibiu, chiar şi după venirea Anamariei Prodan în acţionariat: Hermannstadt nu a primit licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1 din cauza unor datorii faţă de un fost fotbalist!
 
În timp ce soţia lui Reghecampf l-a adus pe Ruben Albes şi l-a prezentat oficial şi situaţia părea că este una bună la Hermannstadt, o veste proastă vine dinspre Comisia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal. Conform site-ului prosport.ro, sibienii nu au îndeplinit toate criteriile de licenţiere pentru sezonul următor al Ligii 1, iar în acest moment nu au primit licenţa. Iar motivul e reprezentat de datoriile pe care clubul le are către Bruno Chalkiadakis, fotbalist care a plecat de la Sibiu în ianuarie 2019, după doar o jumătate de sezon.
 
Lăsată fără licenţă, trupa condusă de Anamaria Prodan are termen cinci zile pentru a ataca decizia la Curtea de Apel. Din câte se pare, Hermannstadt a câştigat la FIFA procesul intentat de fotbalist pentru suma de55.000 de euro, dar FRF nu ar fi luat în calcul această decizie. De altfel, zilele trecute conducerea sibiană nu avea emoţii: „Cu obţinerea licenţei pentru sezonul viitor nu avem probleme. Până astăzi n-am primit niciun telefon sau mesaj de la Federaţie că ar fi ceva în neregulă sau că ar mai trebui ceva", declara finanţatorul Claudiu Rotar

Anamaria Prodan: "Facem tot posibilul să rezolvăm!"

Din primele informaţii, se pare că datoriile sibienilor nu sunt doar faţă de Bruno Chalkiadakis, ci şi faţă de alţi fotbalişti care au trecut pe la Hermannstadt. Toţi s-au îndreptat spre forurile autorizate pentru a-şi recupera datoriile, iar Anamaria Prodan confirmă că echipa pe care o conduce nu are, în acest moment, licenţa pentru sezonul viitor. Totuşi, Hermannstadt mai are la dispoziţie cinci zile să rezolve situaţie, 24 iunie fiind ultima zi în care se pot acorda licenţe pentru stagiunea următoare: „E adevărat. Nu am luat licenţa. Facem tot posibilul să rezolvăm în perioada pe care o avem pentru apel”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ProSport.

Iar Hermannstadt nu are doar grija obţinerii licenţei, ci şi pe cea a retrogradării pe teren. Înaintea debutului lui Ruben Albes, luni, în deplasarea cu Viitorul, echipa e pe locul al patrulea în play-out, cu 18 puncte, doar unul peste Academica Clinceni şi Dinamo, ocupantele locului de baraj, respectiv al primului loc retrogradabil.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele