Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019

Fotbal Internațional Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19319512/1/martin-tudor-2.jpg

Martin Tudor a decedat luni dimineaţă, după un infarct. Din primele informaţii, se pare că fostul portar era la Reşiţa în momentul în care s-a întâmplat nefericitul eveniment. Potrivit gsp.ro, se afla la prietena lui, în bucătărie, când s-a prăbuşit pe podea. Ambulanţa a venit imediat, dar medicii nu au mai putut face nimic.

Tudor ştia de problemele cu inima. În 2019, când se afla în stafful lui Laurenţiu Diniţă la Concordia Chiajna, a suferit un preinfarct. Era într-un cantonament cu echipa în Turcia, iar echipa medicală a intervenit imediat şi i-a oferit primul ajutor.

Sunt şocat, tremur tot de când am aflat vestea, în urmă cu câteva minute. Ieri a fost ziua mea şi chiar am vorbit cu el la telefon, mi-a urat la mulţi ani şi părea foarte ok. Într-adevăr a mai avut o problemă, nu s-a simţit bine. A făcut un preinfarct, a stat internat o zi la spital, i-au făcut investigaţii şi îmi închipuiam că nimic nu era grav, din moment ce i-au dat drumul. Ştiu că s-a speriat foarte tare. Nu am cuvinte să spun ce simt acum. Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat Laurenţiu Diniţă pentru gsp.ro.

Cine a fost Martin Tudor

Născut pe 10 iunie 1976, Martin Tudor şi-a început cariera de profesionist la 20 de ani, când a debutat pentru Jiul Petroşani. În 1997 s-a transferat la Olimpia Satu Mare, iar doi ani mai târziu a prins mutarea carierei, printr-un transfer la Steaua Bucureşti, club unde a petrecut şase sezoane, cucerind două titluri de campion şi o Cupă a României.

Martin Tudor s-a retras în activitate în anul 2010, după peste 150 partide disputate în primul eşalon, iar de-a lungul carieri a evoluat pentru: Jiul Petroşani, Steaua Bucureşti şi CFR Cluj. După retragere s-a apucat de antrenorat, ultima dată fiind în staff-ul celor de la Sportul Snagov(liga a doua), club recent desfiinţa din cauza problemelor financiare.

A mai fost antrenor cu portarii la Steaua, Universitatea Craiova, Juventus Bucureşti şi CSM Reşiţa. În perioada 2015-2017 a activat în Arabia Saudită, la Ittihad FC.

Are două titluri în palmares, în 2001 şi 2005 cu Steaua şi FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri