Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21560354/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022.jpg

Sepsi a învins-o pe Rapid, scor 1-0, luni seară.

În urma acestui succes, covăsnenii au intrat în lupta pentru cupele europene, dar o veste primită de Laszlo Dioszegi a umbrit victoria din Giuleşti.

Ieşit de pe teren în minutul 85, Nicolae Păun a sufeirt o ruptură şi nu va mai evolua timp de 6 luni! Accidentarea s-a produs în minutul 83, atunci când Păun s-a lovit genunchi în genunchi cu Hromada. 

Laszlo Dioszegi a făcut anunţul la Fanatik Superliga şi a spus că a fost informat de Attila Hadnagy, directorul general al covăsnenilor.

În vârstă de 25 de ani, Nicolae Păun a avut evoluţii foarte bune în ultima perioadă. Cotat la 1,2 milioane de euro, mijlocaşul are şi două selecţii în naţionala României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele