Ultima oră
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV

Nicolae Dică, sfat pentru noul antrenor al Craiovei. „Eu am suferit din cauza asta”

Superliga Publicat pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21562039/1/universitatea-craiova-fc-voluntari-superliga-superbet-26-02-2024.jpg

Nicolae Dică a vorbit despre venirea lui Costel Gâlcă pe banca Universităţii Craiova şi l-a avertizat că nu va avea o viaţă uşoară în „Băniei”. 

Dică a analizat obiectivul pe care îl are Gâlcă la Universitatea Craiova, rivala formaţiei pe care a antrenat-o în startul sezonului fostul jucător.

Tehnicianul a explicat că ar fi bine ca Gâlcă să aibă o clauză de reziliere în contractul cu oltenii, pentru că e în pericol să fie dat afară dacă nu va termina pe locul 2 în acest sezon, obiectiv impus de Mihai Rotaru.

„Este clar că în momentul ăsta s-a gândit că trebuie să termine pe locul 2, nu ştiu dacă are asta în contract, să prindă locul 2 în 6 etape. Dar când vii acolo trebuie să iei locul 2, eşti la egalitate cu CFR. Va juca un meci foarte important la Sepsi, dacă se impune acolo, Craiova are şanse la locul 2.

În România se poate întâmpla orice, să nu cumva să aibă o clauză să termine pe locul 2 după astea 6 etape. Dacă nu reuşeşte, nu m-ar mira să îi rezilieze contractul.

Ar fi bine totuşi măcar să aibă clauză de 500.000 de euro. Eu am suferit că nu am avut clauză, de multe ori am renunţat şi eu. Mi-am promis mie că nu voi mai avea clauză mică şi că nu voi mai pleca”, a declarat Nicolae Dică în direct la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele