Ultima oră
EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Nicolae Dică, surprins neplăcut de situaţia lui Florin Andone la Cadiz: ”E o enigmă”

Stranieri Publicat pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20445736/1/florin-andone-cadiz.jpg

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la naţionala României, a comentat situaţia cu care se confruntă Florin Andone în Spania, la Cadiz. Dică se aştepta ca atacantul să se integreze repede, întrucât cunoaşte campionatul din peninsulă, dar cu toate acestea trece printr-o situaţie complicată, pentru că nu a jucat nici două meciuri ca minute adunate.

Împrumutat de Brighton în Spania, la Cadiz, Florin Andone nu are parte de evoluţii bune şi constante nici aici. Atacantul român a prins doar două meciuri în Spania (89 de minute). Dică a catalogat situaţia lui Andone drept o enigmă.

Din păcate s-a dus în Spania şi nu s-a adaptat, vom vedea ce se va întâmpla în perioada următoare. Pentru mine e o enigmă, pentru că el cunoaşte campionatul spaniol, mă gândeam că va juca meci de meci, dar nu s-a întâmplat acest lucru.

Am avut probleme cu atacanţii pentru că am avut momente când l-am luat pe Markovic, de la Craiova, un jucător foarte tânăr care a venit pentru prima oară la naţională, deci avem probleme cu atacanţii. Pentru noi ar fi bine să avem cât mai mulţi atacanţi valizi, să avem de unde alege”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Florin Andone are 25 de meciuri şi 2 goluri pentru echipa naţională. Cu toate acestea, ultima convocare şi ultimul meci datează din 15 octombrie 2019, dintr-un 1-1 cu Norvegia în campania de calificare la Campionatul European.

Antrenorul formaţiei din peninsulă a vorbit despre situaţia lui Andone. În continuare are încredere în el, deşi e departe de evoluţiile din anii trecuţi, care îl făceau un atacant interesant pentru multe echipe şi care i-au adus, până la urmă, şi transferul în Anglia, la Brighton.

Andone are o problemă de adaptare. Poate s-a gândit că în această echipă care joacă într-un fel ar putea avea opţiuni, dar trebuie să se adapteze la sistemul nostru. Andone trebuie să ştie unde este şi la ce echipă se află.

Sperăm că în curând ne putem baza pe el pentru că este un jucător important”, a declarat antrenorul Alvaro Cervera.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele